3-izb.byt v Ružinove - predaný

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Ružinov
Lokalita.: Bratislava - Ružinov
82 m²
neuvedené
čiastočne prerobený
predaj - 3-izbový byt
Cena v RK Cena na vyžiadanie
Ponúknite vlastnú cenu

54650x zobrazená v zozname / 3428x zobrazená detailne / 181x zobrazená detailne tento mesiac

TUreality vo výhradnom zastúpení majiteľov ponúka na predaj čiastočne zrekonštruovaný a zariadený 3-izbový byt v Ružinove na ulici A. Mráza. Ponúkame aj vizualizáciu možnej modernizácie a zmeny dispozície bytu. Byt s rozlohou 83 m2 obytnej plochy ponúka veľmi príjemný priestor na bývanie v troch samostatných izbách, priestrannej kuchyni s linkou a stolovacím kútom, balkónom. Byt sa nachádza na 3. NP z ôsmich bytového domu, ktorý má zateplenú fasádu a nový výťah vo vchode. Lokalita poskytuje komplexnú občiansku vybavenosť a veľmi dobrú dostupnosť k MHD. Byt sa predáva so všetkým vybavením a zariadením.
VYBAVENIE: byt je zariadený, kuchyňa s linkou a kuchynským stolom, vrátnik, optika, UPC a Orange. K bytu prislúcha komora na medziposchodí.
NAŠE HODNOTENIE: Dnes štandardne už nezvyčajne veľký 3-izbový zariadený byt vo veľmi príjemnom udržiavanom prostredí so zeleňou v tichej lokalite Ružinova.
CENA: Predaný. V prípade záujmu kontaktujte call centrum na čísle: alebo mailom priamo makléra:

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 3-izbového bytu v Bratislave - Ružinov

V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 38 trojizbových bytov v Bratislave - Ružinov. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0948.., uveďte číslo ponuky ZR-49...

Podrobné informácie

Rozloha pozemku82 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-49199 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.