Na predaj stavebný pozemok Košice - Krásna

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

So súhlasom majiteľa nehnuteľnosti ponúkame na predaj stavebný pozemok v lokalite Košice - Krásna.
Stavebný pozemok je na výstavbu RD. K pozemku je vydané stavebné povolenie + projekt na stavbu. K pozemku je urobený aj hydrogeologický prieskum. Pozemok je o výmere 338 m2. Pozemok je rovinatý. Inžinierske siete elektrina, voda, kanalizácia sú priamo na pozemku. Plyn nie je.
V súčasnosti prebieha realizácia prístupovej komunikácie. V okolí pozemku sú pozemky určené na výstavu RD (ako súbor: 30 rodinných domov). Dostupná dobrá občianská vybavenosť. Cena nehnuteľnosti je 35000,-- Eur. Uvedená cena je bez provízie pre RK. Samozrejmosťou je kompletný právny servis a právna istota zabezpečená advokátskou kanceláriou. Taktiež Vám radi pomôžeme s hypotekárnym úverom s možnosťou poskytnutia najlepšieho úroku na trhu. V oblasti realít Vám zaručujeme bezpečný a bezproblémový prevod Vašej budúcej nehnuteľnosti. Pokiaľ máte o uvedenú nehnuteľnosť záujem, kontaktujte realitnú maklérku Ing. Marcelu Jarolímovú na tel. č.: .

Podobné realitné ponuky - Pozemky - bývanie, Košice IV

Stavebný pozemok 3481m2 vo vyhľadávanej prihraničnej lokalite obce Tor
Predaj Cena v RK
Stavebný pozemok 3481m2 vo vyhľadávanej prihraničnej lokalite obce Tor

PEV-114-1 EXKLUZÍVNE LEN UNÁS Hľadáte skutočne stavebný a veľký pozemok za výhodnú cenu v blízkostí Košíc na výstavbu rodinného domu alebo chalupy v krásnom a pokojnom prostredí? Možno ste ho...

Pozemky - bývanie 3481 m2 Košice IV / Maďarsko
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Stavebný pozemok 3481m2 vo vyhľadávanej prihraničnej lokalite obce Tor Cena v RK Pozemky - bývanie 3481 m2 Košice IV
Maďarsko
predaj