Na predaj stavebný pozemok, rezidenčná štvrť Kolónia, Košice - Krásna,

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

So súhlasom majiteľa nehnuteľnosti ponúkame na predaj stavebný pozemok v lokalite - rezidenčná štvrť Kolónia, Košice - Krásna. Stavebný pozemok je určený na individuálnu výstavbu samostatného RD. Pozemok má rozlohu 407 m2 a rozmery 23,5 x 18 m. Inžinierske siete sú na hranici pozemku (elektrina, voda, kanalizácia).
Stavebné povolenie je možné vybavovať. V súčasnosti prebieha realizácia komunikácie, predpokladané ukončenie prác na príjazdových cestách začiatok júna 2017. Cesta bude betónová.
Stav inžinierskych sieti: Voda: hotová, Kanalizácia tlaková: hotová, Elektrina: hotová. Územie je rovinatého charakteru z dvoch strán - sever, východ, susedí so zastavanou časťou nových rodinných domov a z južnej a západnej strany, susedí s voľnou prírodou (lúky a stromové porasty), kde v budúcnosti už nie je možná žiadna ďalšia výstavba. Vďaka tejto vhodnej polohe poskytuje lokalita rodinám kúsok čistej prírody a zelene v blízkosti veľkomesta, priestor na hry, relax a oddych v pokoji domova.
Rezidencia \\\" Kolonia\\\" je koncipovaná ako súbor: 30 samostatne stojacich rodinných domov, 11 dvojdomov, 11 domov v radovej zástavbe, jeden polyfunkčný objekt pre obchod, služby a relax, jedno multifunkčné športovisko. Občianska vybavenosť lokality: obchod, zastávka MHD, detské ihrisko, fitness, kaviareň, reštaurácia v blízkom okolí možnosť cykloturistiky, rekreačné behanie, rodinné prechádzky. Cena nehnuteľnosti je 40700,-- Eur. Uvedená cena je bez provízie pre RK. Samozrejmosťou je kompletný právny servis a právna istota zabezpečená advokátskou kanceláriou. Taktiež Vám radi pomôžeme s hypotekárnym úverom s možnosťou poskytnutia najlepšieho úroku na trhu. V oblasti realít Vám zaručujeme bezpečný a bezproblémový prevod Vašej budúcej nehnuteľnosti. Pokiaľ máte o uvedenú nehnuteľnosť záujem, kontaktujte realitnú maklérku Ing. Marcelu Jarolímovú na tel. č.: .

Podobné realitné ponuky - Pozemky - bývanie, Košice IV

Stavebný pozemok 3481m2 vo vyhľadávanej prihraničnej lokalite obce Tor
Predaj Cena v RK
Stavebný pozemok 3481m2 vo vyhľadávanej prihraničnej lokalite obce Tor

PEV-114-1 EXKLUZÍVNE LEN UNÁS Hľadáte skutočne stavebný a veľký pozemok za výhodnú cenu v blízkostí Košíc na výstavbu rodinného domu alebo chalupy v krásnom a pokojnom prostredí? Možno ste ho...

Pozemky - bývanie 3481 m2 Košice IV / Maďarsko
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Stavebný pozemok 3481m2 vo vyhľadávanej prihraničnej lokalite obce Tor Cena v RK Pozemky - bývanie 3481 m2 Košice IV
Maďarsko
predaj