PREDANÉ EXKLUZÍVNE - stavebný pozemok v Mokranciach, Košice - okolie

Štát.: Slovensko
Mesto.: Košice-okolie
Lokalita.: Mokrance
Ulica.: Hlavná
1218 m²
predaj - Pozemky - bývanie
79.170,- €
65,- €/m2
Ponúknite vlastnú cenu

4242x zobrazená v zozname / 11421x zobrazená detailne / 272x zobrazená detailne tento mesiac

PREDANÉ

Exkluzívne Vám ponúkame na predaj pozemok na výstavbu rodinného domu v Obci Mokrance, okres Košice – okolie. Ide o pozemok v zastavanom území obce, na ulici Hlavnej. Má rozlohu 1.218 m2, dĺžka pozemku je 59,4 m, šírka pozemku je 20,5 m, v cene: 65,-EUR/m2.
Tento pozemok je situovaný na miernom svahu, na okraji obce, s dobrou orientáciou (predná časť pozemku – „V“, zadná časť pozemku „Z“). Pri pozemku sa nachádzajú všetky inžinierske siete (elektrina, plyn, vodovod, kanalizácia). Pozemok má vlastnú studňu.
Obec sa nachádza 26 km od Košíc (20 minút autom), 13 km od Košice – Šaca (13 minút autom) a 2,9 km od Moldavy (5 minút autom).
V obci je kompletná občianska vybavenosť - základná škola, školský klub detí, materská škola, obecná knižnica, obecný úrad, potraviny (MILK AGRO, Fresh, ABC), viacúčelové ihrisko, neogotický rímskokatolícky kostol sv. Štefana. Je bez neprispôsobivých občanov.
Obec žije aktívnym kultúrnym a spoločenským životom (dobrovoľný hasičský zbor, spevácky zbor, Futbalový klub Mokrance, akcie pre seniorov, koncerty, Deň matiek, Deň detí....).
V kúpnej cene sú zahrnuté všetky poplatky súvisiace s predajom (vypracovanie kúpnych zmlúv, poplatky za štandardné návrhy na vklad kúpnych zmlúv do katastra, overenie – autorizácia podpisov predávajúcich) a samozrejme kompletné právne poradenstvo a servis. Cena je vrátane provízie pre RK. V prípade vážneho záujmu dohoda na cene istá.
Pridajte sa k našim spokojným klientom – viď: web - kalaninovareality.sk/referencie.
V prípade ďalších otázok ma neváhajte kontaktovať a dohodnite si obhliadku nehnuteľnosti na tel. č. - Vaša certifikovaná realitná maklérka Renáta Kalaninová, RSc.

Predávate nehnuteľnosť? Využite moje služby. Som certifikovanou maklérkou a rada Vám pomôžem s celým procesom.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja pozemku na bývanie v Mokranciach na ulici Hlavná

Rozloha pozemku na bývanie 1218 m2 je o 418 metrov väčšia ako je priemerná rozloha pozemku na bývanie v Mokranciach.

Pozícia realitnej ponuky

79.170,- €
Cena nehnuteľnosti 3,- € 80,- €
1218 m²
Rozloha pozemku 1035 m² 6340 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku1218 m²
Vlastníctvoosobné
Statuspredané
Terénmierny svah
Prístupová cestaasfaltová cesta

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-RK-15 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.