Na predaj stavebný pozemok v Obci Vyšná Kamenica, okres Košice-okolie

Štát.: Slovensko
Mesto.: Košice-okolie
Lokalita.: Vyšná Kamenica
1696 m²
verejný vodovod
nie
žumpa
predaj - Pozemky - bývanie
66.144,- €
39,- €/m2 vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

34907x zobrazená v zozname / 3829x zobrazená detailne / 216x zobrazená detailne tento mesiac

Hľadáte bývanie s vidieckou atmosférou, v lone prírody a na okraji dediny?
Alebo ste milovníci sliepok, kozí, či zajacov a na ich chov nemáte dostatočne veľký pozemok a hlavne chápavého suseda? Alebo jednoducho túžite po veľkom pozemku? Máme pre Vás ideálnu PONUKU.

Napokon, pozrite si VIDEO – link: https://youtu.be/AGbVYjI7MbU

Pre viacej fotiek navštívte našu stránku: www.kalaninovareality.sk

Exkluzívne Vám ponúkame na PREDAJ priestranný a slnečný pozemok na výstavbu rodinného domu v Obci Vyšná Kamenica, okres Košice – okolie. Obec sa nachádza na úpätí Slanských vrchov a je vzdialená od Košíc cca 24 km, len 7 km od diaľničného privádzača Bidovce. Po diaľnici ste tak v Košiciach - pri hypertescu (pozn.: ODSKÚŠANÉ) za 20 minút.

Pozemok sa nachádza na rovinatom teréne, na okraji obce, čím ponúka budúcemu majiteľovi dostatočné súkromie.

Pozemok má výmeru 1.696 m2 (š: 20 m x d: 76 m – pravidelný obdĺžnikový tvar, zvyšná časť pozemku - cca 150 m2 má atypický trojuholníkový tvar). Pozemok je v územnom pláne obce určený na VÝSTAVBU rodinného domu.

Keďže na pozemku sa už pripravovala výstavba rodinného domu typu BUNGALOV, je tam predpripravená vodovodná prípojka, v absolútnej blízkosti sú elektrické siete. Odpad je potrebné riešiť ČOV - žumpou. Plyn v obci nie je. Vstup na predávaný pozemok je cez parcelu reg. "E" č. 2572 vo vlastníctve SR (správca Slovenský pozemkový fond), ktorý dal prísľub zriadenia vecného bremena - prechodu a prejazdu na predmetný pozemok, a to podľa umiestnenia rodinného domu budúceho majiteľa.

K dispozícii, pre uľahčenie, pre budúceho majiteľa je pripravené:

- Projektová dokumentácia, architektonické a dispozičné riešenie RD,
- Súhlas s pripojením do distribučnej sústavy,
- Rozhodnutie zo životného prostredia .....

Obec Vyšná Kamenica je známa developerským projektom rodinných domov na začiatku obce. Je tu základná občianska vybavenosť (potraviny, obecný úrad, kultúrny dom, detské ihrisko, denný stacionár pre seniorov, ktorý je k dispozícií všetkým rodinám so seniormi a zdravotne znevýhodnenými osobami, kostol). Kompletná vybavenosť je v neďalekej Obci Herľany (3 km) a v strediskovej Obci Bidovce (7 km).
Čo sa týka škôl, deti z tejto obce navštevujú MŠ aj ZŠ v Nižnej Kamenici (4 km) a v Herľanoch a v Bidovciach. V najbližšej dobe sa otvorí MŠ už aj vo Vyšnej Kamenici.

Okolie tejto obce poskytuje skvelé možnosti na turistiku a relax – napr. túra na Rankovské skaly, štátna prírodná rezervácia Malé Brdo. Európskou raritou je dobre známy Herliansky gejzír, ale tiež pramene minerálnej vody a historické kúpele v Herľanoch. Pre vášnivých rybárov je lákadlom vodná nádrž (rybársky revír) – Dračia stopa. Pre deti, obľúbené jazdenie na koňoch, na farme v Čižaticiach (13 km) a v neposlednej miere je určite nezabudnuteľným zážitkom vyhliadkový let lietadlom z letiska Bidovce, či tandemový zoskok padákom.

Kúpna cena nehnuteľností je vrátane poplatkov súvisiacich s predajom (vypracovanie kúpnych zmlúv, poplatky za overenie podpisov predávajúceho, kolky za štandardné návrhy na vklad kúpnych zmlúv do katastra) a samozrejme kompletné právne poradenstvo a servis. Cena je vrátane provízie pre RK.

V prípade rýchleho jednania, DOHODA na cene je možná.
Pre viac informácií ma neváhajte kontaktovať a dohodnite si obhliadku na tel. č. - Vaša, licencovaná, realitná maklérka Ing. Renáta Kalaninová, RSc.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja pozemku na bývanie vo Vyšnej Kamenici

Rozloha pozemku na bývanie 1696 m2 je o 16 metrov menšia ako je priemerná rozloha pozemku na bývanie vo Vyšnej Kamenici.

Pozícia realitnej ponuky

66.144,- €
Cena nehnuteľnosti 3,- € 80,- €
1696 m²
Rozloha pozemku 1035 m² 6340 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku1696 m²
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Vodaverejný vodovod
Plynnie
Kanalizáciažumpa
Inžinierske sieteblízko
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-RK-89 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny