*ZĽAVA* ŠTVORIZBOVÝ BYT 82 M2, PIEŠŤANY, TEPLICKÁ

Štát.: Slovensko
Mesto.: Piešťany
Lokalita.: Piešťany
Ulica.: Teplická
82 m²
7
6
44
čiastočne prerobený
áno
áno
predaj - 4-izbový byt
149.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

89705x zobrazená v zozname / 8431x zobrazená detailne / 254x zobrazená detailne tento mesiac

180638 - VAŠE REALITY ponúka na predaj v žiadanej lokalite kúpeľného mesta Piešťany, v tesnej blízkosti nákupných centier štvorizbový byt po čiastočnej rekonštrukcii. Byt je situovaný na 6./7. posch. s výťahom a balkónom a má úžitkovú plochu 82 m2+ 3,5 m2 balkón. Dispozične pozostáva z chodby, kuchyne, veľkej obývacej izby, 3x spálne, kúpeľne, WC, šatníka a murovanej pivnice na medziposchodí. V rámci rekonštrukcie boli vymenené všetky okná za plastové so žalúziami a sieťkami, murované jadro, v kúpeľni nová elektroinštalácia, v izbách sú pôvodné drevené parkety, v ostatných miestnostiach sú keramické dlažby, kuchynská linka v tvare "L" so sporákom. V kúpeľni je sprchový kút, umývadlo a práčka Kúrenie je ústredne s liatinovými radiátormi s meračmi tepla. Byt je svetlý, priestranný a udržiavaný. Orientácia bytu je sever - západ - juh. Bytový dom prešiel v r. 2016 až 2019 kompletnou obnovou /zateplenie fasády, vymenené potrubia vody a kanalizácie, nový moderný výťah, plastové okná na schodisku a vchodové dvere/. Pri vchodových dverách a pivniciach sú nainštalované kamery a elektrický vrátnik. Vo vchode sa nachádza spoločná miestnosť, ktorá slúži ako bicykláreň. Výhody: nízke mesačné náklady pre 4 osoby cca 200 eur, kompletná infraštruktúra, 10 min. pešo do centra, bezproblémové parkovanie na verejnom parkovisku. Maklér doporučuje!

Cena 149 000€



Viac informácií Vám radi poskytneme na telefónnom čísle , alebo mailovej adrese

Pri kontaktovaní emailom, Vás prosíme uvádzať na Vás i telefonický kontakt.

Ďalších viac ako 500 nehnuteľností nájdete na vasereality.sk

Služby kupujúcim: • Bezplatne Vás zaevidujeme do našej databázy a budeme vás informovať o nových ponukách • Obhliadky za účasti našich skúsených maklérov • Zaistíme kúpne zmluvy alebo zmluvy k prevodu členských práv (pri družstevných bytoch) na Vaše meno • Zaistíme aktuálny list vlastníctva, snímku z katastrálnej mapy, kolky • Zabezpečíme vypracovanie znaleckého posudku našim znalcom • Preverenie prípadných záväzkov (vecných bremien, záložných práv a pod.), viaznucich na kupovaných nehnuteľnostiach • Dohľad nad finančným vyrovnaním • Záverečné protokolárne odovzdanie nehnuteľnosti • Budeme s Vami od začiatku až do konca, krok za krokom Vás prevedieme celým procesom kúpy • Spýtajte sa našich maklérov na zľavu. Takmer vždy Vám ju vybavia.

Služby exkluzívnym predávajúcim: • Odborný odhad predajnej ceny, určenie cieľovej skupiny, predajnej stratégie a prieskum trhu • Odbornú úpravu interiéru HOME STAGING a prípravu na rýchly predaj • Profesionálnu foto a video dokumentáciu • Kvalitnú prezentáciu nehnuteľnosti v médiách s cieľom urobiť s nehnuteľnosti niečo výnimočného • Toto všetko urobíme s jediným zámerom: čo najrýchlejšie a čo najvýhodnejšie predať nehnuteľnosť • Dohľad nad finančným vyrovnaním • Záverečné protokolárne odovzdanie nehnuteľnosti • Budeme s Vami od začiatku až do konca, krok za krokom Vás prevedieme celým procesom kúpy.

Na skoré stretnutie s Vami sa teší náš tím - VAŠE REALITY s.r.o. - člen Realitnej Únie Slovenskej republiky

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 4-izbového bytu v Piešťanoch na ulici Teplická

Inzerovaný 4 izbový byt na ulici Teplická v Piešťanoch v cene 149.000,- € je o 26.291 € lacnejší ako je priemerná cena 4-izbového bytu v Piešťanoch. Rozloha je o 25 metrov menšia ako je priemerná rozloha 4-izbového bytu v Piešťanoch. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 6 štvorizbových bytov v Piešťanoch. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0905.., uveďte číslo ponuky ZR-18...

Pozícia realitnej ponuky

149.000,- €
Cena nehnuteľnosti 129.990,- € 335.000,- €
82 m²
Celková rozloha 78.17 m² 167 m²
82 m²
Úžitková plocha 75 m² 145 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha82 m²
Úžitková plocha82 m²
Poschodie6
Počet poschodí7
Počet izieb44
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Plynáno
Internetoptika
Kúpeľňasprchovací kút
Vykurovaniespoločné
Balkónáno - 1
Pivnicaáno
Výťaháno
Parkovanieverejné
Postavené zpanel
Zariadeniečiastočne
Zateplený objektáno
Káblová televíziaáno
Energetický certifikátB
Oknáplastové
Orientáciajuhozápadná

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-180638 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny