Na predaj tri pozemky v obci Prievaly

Štát.: Slovensko
Mesto.: Senica
Lokalita.: Prievaly
Ulica.: Prievaly
3405 m²
predaj - Pozemky - bývanie
119.175,- €
35,- €/m2
Ponúknite vlastnú cenu

60583x zobrazená v zozname / 9273x zobrazená detailne / 368x zobrazená detailne tento mesiac

RADO Reality vám ponúka na predaj tri pozemky v obci Prievaly.

Tieto pozemky sú umiestnené v tichej oblasti obklopené prírodou. Rozloha pozemkov je 507m2, 1265m2 a 1633m2. Cena je 42€ za 1m2
Prístup k pozemkov je po obecnej ceste, elektrina vo vzdialenosti 150m, voda a plyn cca 350m.
Tieto pozemky sú vedené, ako trvalý trávny porast a ostatná plocha. Majiteľ parciel vybavuje povolenia na výstavbu rodinných domov, čo je výhodou pre nových majiteľov postavenia svojho vysnívaného rodinného domčeka. Neďaleko pozemkov je postavená pekná vila s bazénom, inak vás susedia nebudú rušiť, keďže pozemok tohto suseda je veľký a delí vás od jeho stavby.

Obec Prievaly leží vo východnej časti Záhorskej nížiny na západnom úpätí Malých Karpát. Vzdušnou čiarou sú 13 km od okresného mesta Senica. Chotár Prievaly majúci výmeru 1501 ha sa rozkladá v nadmorskej výške 195 až 473 m. Na západe je to mierne zvlnená rovinná časť chotára, ktorú tvoria viate piesky. Veľká časť chotára je zalesnená borovicovými lesmi. V západnej časti chotára preteká potôčik Rudava, ktorý priberajúc mnohé potoky mohutnie na riečku a vlieva sa do Moravy. Obec Prievaly obtekajú dva potoky: Ambrúvka a Hlavinský potok, ktoré ústia do Rudavy. Samotná obec sa rozkladá na kopcovitom teréne, mierne zvlnenom, typu ulicovej dediny s návsou. Prvá písomná zmienka o obci bola v roku 1439, nadmorská výška obce je 250m.

Občianska vybavenosť obce je Základná škola 1 – 4 ročník, materská škola, kvetinárstvo, COOP Jednota, Centrum club, pohostinstvo, cukráreň, hotel Malvázia, ambulancia všeobecnej lekárky pre deti a dorast – Jablonica, NZZ Sobotište - ambulancia všeobecného lekára pre dospelých, Sobotište 290, lekáreň Sophia – Cerová.

Ak vás táto ponuka oslovila a chceli by ste bývať v súkromí obklopený prírodou a mať blizko občiansku vybavenosť, neváhajte ma kontaktovať a dohodneme si stretnutie.
Uvedená cena je konečná a nenavyšuje sa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

RADO Reality Group je ocenená Realitnou úniou ako najlepšia realitná kancelária na Slovensku za rok 2022. Okrem iného sme držiteľmi ďalších 4 prestížnych ocenení.

Radovan Rothacker


RADO Reality Group
Tel.:
E-mail:

FB: Reality ZS


radoreality.sk

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja pozemku na bývanie v Prievaloch

Rozloha pozemku na bývanie 3405 m2 má priemernú rozlohu pozemku na bývanie v Prievaloch.

Pozícia realitnej ponuky

119.175,- €
Cena nehnuteľnosti 15,- € 55,- €
3405 m²
Rozloha pozemku 1695 m² 21853 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku3405 m²
Statusaktívne
Terénmierny svah

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR--1131 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny