Na predaj útulne zrekonštuovaný 1-izbový byt v Skalici.

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

HRF reality vám ponúka na predaj útulne a vkusne zrekonštruovaný 1- izbový byt v časti mesta Skalica, na ulici Pod Hájkom ,ktorá je obľúbenou lokalitou plnej zelene. Byt sa nachádza v zateplenej bytovke na 1.poschdí bez výťahu. Rozloha je 40 m2.
Dispozične pozostáva zo vstupnej chodbičky odkiaľ je vstup do kúpeľne s WC a do kuchyne, z ktorej je vstup do ďalšej izby.
Rekonštrukcia prebehla v roku 2015 a to: murované jadro s novou elektroinštaláciou a prípojkami na vodu a odpad, vaňa vymenená za sprchový kút čím vznikol priestor pre umývadlo so skrinkou a dokonca aj na kôš na bielizeň. Kuchynská linka je v tvare L prepojená s barovým pultom a jedálenským stolom, priestranná spálňa je zo vstavanou šatníkovou skriňou. V byte sú plávajúce podlahy, dlažba pri kuchynskej linke chodbe a v kúpeľni, okná sú eurookná. Vymenené sú tiež zárubne a interiérové dvere ako aj vstupné dvere.
Súčasťou predaja bytu je vstavaná šatníková skriňa obývačková zostava a sedačka v izbe, stôl a stoličky, ktoré sú súčasťou kuchynskej linky ako aj vstavané spotrebiče ( el. varná doska, el. rúra, digestor, práčka) alebo podľa dohody.
Výhodou bytu je poschodie, veľkosť a jeho rekonštrukcia, bezproblémové parkovanie blízko bytovky, ako aj blízkosť školy, škôlky ci obchodného centra, zastávka mestskej autobusovej dopravy a zdravotného strediska.
Pre viac informácií o nehnuteľnosti a zabezpečene jej obhliadky ma neváhajte kontaktovať na tel. čísle .

Podobné realitné ponuky