Na predaj 1-izbový byt v Košiciach časť Terasa

Štát.: Slovensko
Mesto.: Košice - Západ
Lokalita.: Košice - mestská časť Západ
Ulica.: SNP
33 m²
1
1
čiastočne prerobený
áno
predaj - 1-izbový byt
99.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

137384x zobrazená v zozname / 6902x zobrazená detailne / 296x zobrazená detailne tento mesiac

RADO Reality Vám ponúka na predaj útulný 1-izbový byt v Košiciach časť Terasa.

Byt má výmeru 33 m2 a disponuje dvoma loggiami spolu o výmere 7,7 m2. Na chodbe bytového domu sa nachádza samostatná miestnosť ktorá slúži ako odkladací priestor prípadne náhrada pivnice a výmera priestoru je 1,7 m2.
Byt sa nachádza na 1. poschodí a má k dispozícií 2 výťahy. Bytový dom je po rekonštrukcií vchodov, výťahov je zateplený a spoločne priestory po renovácií.

Byt prešiel čiastočnou rekonštrukciou v roku 2004 ktorá pozostáva z výmeny elektrických rozvodov, kuchynskej linky, murovaného jadra a rekonštrukcie kúpeľne.
Mesačné náklady sú 95,-€/ 1 osoba plus cca 20,-€/ mesačne elektrina.

Dispozične byt pozostáva zo vstupnej chodby z ktorej sa postupne dostanete do samostatnej kuchynskej časti ktorá je zariadená, kúpeľne s toaletou a sprchovým kútom, obývacej izby ktorá je priestranná a bez problémov do izby dokážete umiestniť manželskú posteľ a mať naďalej dostatok priestoru.

Skvelá lokalita bytu dokáže ponúknuť všetko čo človek potrebuje na svoje potreby. Nachádza sa tu základná škola, materská škola, potraviny, lekár, obchodné centrum, rôzne reštaurácie a mnoho iných obchodov.


Igor Rehák


RADO Reality Group
Tel:
E-mail:

Uvedená cena je konečná a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľnosti.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 1-izbového bytu v Košiciach - Západ na ulici SNP

Inzerovaný 1 izbový byt na ulici SNP v Košiciach - Západ v cene 99.000,- € je o 6.551 € lacnejší ako je priemerná cena 1-izbového bytu v Košiciach - Západ. Rozloha je o 3 metre menšia ako je priemerná rozloha 1-izbového bytu v Košiciach - Západ. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 3 jednoizbových bytov v Košiciach - Západ. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421915.., uveďte číslo ponuky ZR--1...

Pozícia realitnej ponuky

99.000,- €
Cena nehnuteľnosti 89.990,- € 142.000,- €
33 m²
Celková rozloha 27 m² 44 m²
33 m²
Úžitková plocha 33 m² 39 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha33 m²
Úžitková plocha33 m²
Poschodie1
Počet izieb1
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Kúpeľňaáno
Vykurovaniespoločné
Lódžiaáno - 2
Výťaháno
Parkovanieverejné
Postavené zpanel
Zateplený objektáno
Orientáciavýchodná

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR--1423 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny