PREDANÉ - NA PREDAJ veľký 2-izbový byt Skalica

Štát.: Slovensko
Mesto.: Skalica
Lokalita.: Skalica
Ulica.: Vajanského
64 m²
2
predaj - 2-izbový byt
1,- € dohodou
Ponúknite vlastnú cenu

104516x zobrazená v zozname / 4099x zobrazená detailne / 232x zobrazená detailne tento mesiac

3RP Reality ponúka na predaj 2 izbový byt v mesta Skalica.

Byt sa nachádza sa na 2/4 poschodí (3.NP) panelového bytového domu. Dispozične ponúka štandardné uloženie bytového jadra s veľkou vstupnou chodbou z ktorej je prístup do dvoch priestranných nepriechodných izieb a samostatnej kuchyne. Celková výmera podlahovej plochy bytu (bez plochy balkóna) je 64,18m2, z toho plocha určená pre rozpočítanie nákladov na vykurovanie je 61,53m2. K bytu prislúcha komora na medziposchodí a pivnica v suteréne.

STAV BYTU:


Byt je po čiastočnej rekonštrukcii, murované bytové jadro, plastové okná, interiérové žalúzie, plávajúce podlahy , keramická dlažba. V chodbe a v izbe sa nachádzajú vstavané skrine, poskytujúce dostatočný úložný priestor. V byte je aj funkčná plynová prípojka.

VÝHODY BYTU:


Obývačka vďaka svojej veľkosti je aktuálne využívaná aj ako priestor na spanie na samostatnej manželskej posteli. Druhá izba sa využíva ako detská izba.
Maximálna dostupnosť služieb

Parkovanie v okolí bytového domu


Bytový dom je po rozsiahlej rekonštrukcii
Byt je v osobnom vlastníctve bez tiarch

LOKALITA:


Bytový dom svojou polohou umožňuje pešou chôdzou prístup do centra mesta, možnosti športového vyžitia(futbalový štadión, zimný štadión, tenisové kurty). Hneď v susedstve bytového domu sa nachádza základná škola , materská škôlka . Pešou chôdzou cca 300m , je dostupná predajňa potravín a zdravotné stredisko s ambulanciami vrátane detskej lekárky.
Mesto Skalica ponúka plnú občiansku vybavenosť – pošta, banky, školy, škôlky, obchody, dopravnú dostupnosť s veľkým množstvom kultúrnych , športových akcií a turistickými možnosťami vo svojom okolí.

Cena : dohodou



Video obhliadka: https://www.youtube.com/watch?v=xEycXU1F1c8

Kontakt na makléra: Miroslav Štvrtecký tel:



V cene je zahrnuté realitné a právne poradenstvo, vypracovanie zmluvnej dokumentácie, podanie návrhu na prevod vlastníckeho práva do katastra nehnuteľností.

Pri financovaní hypotekárnym úverom vám poskytneme bezplatné poradenstvo a dlhoročné skúsenosti s finančným sprostredkovaním.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 2-izbového bytu v Skalici na ulici Vajanského

Pozícia realitnej ponuky

1,- €
Cena nehnuteľnosti 65.000,- € 104.000,- €
64 m²
Celková rozloha 49 m² 77.13 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha64 m²
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Balkónáno
Pivnicaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR--1 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.