Na predaj veľký 3 izbový byt s 2 balkónmi 76 m2 Krupina

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame na predaj slnečný 3 izbový byt s krásnym výhľadom s 2 balkónmi v Krupine. Byt je v osobnom vlastníctve, o rozlohe 75,6 m2. Nachádza sa na 8. poschodí v zateplenej panelovej bytovke s výťahom. Byt má vymenené plastové okná a bezpečnostné dvere, ináč je v pôvodnom, ale zachovalom stave s dvomi balkónmi, komorou a murovanou pivnicou v suteréne. Obývacia izba s drevenými parketami je prechodná, orientovaná na západ, spálne sú neprechodné. Byt je s orientáciou na sever, juh, západ. Je možné si ho prispôsobiť vlastným požiadavkám, aj zmeniť dispozíciu, keďže pôvodné jadro je umakartové. Zachovalý pekný byt s nádherným výhľadom na okolie a výbornou orientáciou v centre mesta. Bezproblémové parkovanie.
V cene ponúkanej nehnuteľnosti je kompletný právny servis. Náš hypotekárny poradca Vám zadarmo pomôže získať ideálny úver na kúpu danej nehnuteľnosti. Bližšie informácie Vám poskytneme na tel. čísle alebo mail:

Podobné realitné ponuky

Predaj, trojizbový byt Krupina, Majerský rad
Predaj 83.000,- €
Predaj, trojizbový byt Krupina, Majerský rad

Ponúkame na predaj 3 izbový byt v zachovalom stave o rozlohe 74,54m2 na ulici Majerský rad v Krupine. Byt sa nachádza na druhom poschodí z piatich. K bytu prináleží...

3-izbový byt 75 m2 Krupina
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Predaj, trojizbový byt Krupina, Majerský rad 83.000,- € 3-izbový byt 75 m2 Krupina predaj