Na predaj veľký 4 izbový byt 86m2 plus Garáž v cene,Borský Mikuláš

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

VIRGIN reality ponúka na predaj veľmi pekný 4 izbový byt 86 m2, plus loggia, nachádzajúci sa na 2 poschodí 2 poschodového bytového domu bez výťahu, v obci Borský Mikuláš, na ulici Bratislavská. V cene bytu je aj garáž 18m2 v osobnom vlastníctve.

Dispozičné riešenie bytu ponúka veľmi zaujímavý,ale príjemne navrhnutý obytný priestor. Po vstupe sa ocitáme v chodbe, v ktorej sa po ľavej strane nachádza samostatné WC. Z chodby sa presunieme do priestrannej jedálne z ktorej sa ide do kuchyne a do každej z troch spální. Jedna z nich je využívaná ako obývacia izba.Ďalšie dve sa nachádzajú rovnobežne vedľa seba a medzi nimi je zrekonštruovaná kúpeľňa.Z kuchyne sa ide ešte do špajze v ktorej je umiestnený aj vlastný plynový kotol,čo je výhodou nehnuteľnosti nakoľko sa znižujú náklady na bývanie. V celom byte sú plávajúce podlahy.Byt sa dá dispozične zmeniť podľa vašich predstáv. Je vhodný aj pre viacčlennú rodinu,nakoľko je veľký a má dosť izieb.

Celkové náklady pre trojčlennú rodinu činia zhruba 100€. Byt ponúka štandardné bývanie bez akejkoľvek ďalšej investície.K bytu prislúcha aj pivnica.

Obec Borský Mikuláš disponuje celkovou občiansko vybavenosťou ZŠ, MŠ, pošta, obchody... Okolie ponúka vychádzky do okolitých lesov, možnosť turistiky, hubárčenia, blízke rekreačné stredisko Gazárka.
Prvá písomná zmienka o obci pochádza z roku 1394, zo záznamov novozriaďovanej zemepanskej správy, ktorá dopĺňala už fungujúcu cirkevnú správu.

Najstarší názov Zenthmiklos a Zenthpeter je na listine Bratislavskej kapituly z 3. júla 1394. Ide o štatúciu pre Stibora zo Stiboríc, ktorou sa mu dáva do držby panstvo Ostriež (Ostrý kameň). Podľa tejto listiny a ďalších dokumentov patril Borský Mikuláš ako poddanská obec hradu Ostriež. Neskôr obec patrila holíčskemu panstvu a jeho vládnucemu rodu Czoborovcov, ktorí ju predali Habsburgovcom.

Patrónom obce bol svätý Mikuláš, ktorý sa v 18. storočí dostal aj do znaku obce. Starším symbolom obce bola bežiaca líška pod borovicou. Pečatidlo s týmto znakom sa datuje už od roku 1597 a tento motív bol aj použitý pre súčasný erb obce. Bývalá obec Borský Peter mala v znaku sv. Petra.



V prípade akýchkoľvek dotazov ma neváhajte kontaktovať:

Peter Šelinga
Realitný poradca

mobil:
e-mail:
virginreality.sk

Cena je 72 500€
Cena je konečná a nenavyšuje sa.

Podobné realitné ponuky - 4-izbový byt, Senica

4-izbový byt v meste Šaštín - Stráže
Predaj 99.000,- €
4-izbový byt v meste Šaštín - Stráže

RADO ׀ Štvorizbový byt v meste Šaštín StrážeRADO Reality vám ponúka na predaj 4 izbový byt o rozlohe 80m2 v meste Šaštín stráže časť Stráže.Byt sa nachádza na prvom...

4-izbový byt 80 m2 Šaštín-Stráže / M.R. Štefánika
 4 - IZB. BYT (82m2), BALKÓN, 2 x PARKING, SENICA
Predaj Cena v RK
4 - IZB. BYT (82m2), BALKÓN, 2 x PARKING, SENICA

Krásny 4 – izbový byt s veľkým balkónom, nový nábytok, kryté parkovacie státie priamo pri východe do garáží, jedno vonkajšie státie , pivničná kobka a k tomu lokalita kde máte všetko...

4-izbový byt 0 m2 Senica / Sadová
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
4-izbový byt v meste Šaštín - Stráže 99.000,- € 4-izbový byt 80 m2 Šaštín-Stráže
M.R. Štefánika
predaj
4 - IZB. BYT (82m2), BALKÓN, 2 x PARKING, SENICA Cena v RK 4-izbový byt 0 m2 Senica
Sadová
predaj