Na predaj veľký a výhodný 3 izbový byt v Štóse

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Na predaj výhodný veľký a veľmi pekný 3-izbový byt v Štóse. Byt je v osobnom vlastnictve. Rozloha bytu 79 m2. Jedná sa o útulný priestranný z časti rekonštruovaný byt na štvrtom poschodí. Strecha po rekonštrukcii, zateplený bytový dom, s vyťahom a balkónom.
Byt je okrem možnosti samozrejme trvalého bývania výhodnou alternatívou chalúp a chát pre milovníkov krásnej prírody v okolí Štósu. Poskytuje komfort na ktorý je moderý človek zvyknutý a súčasne možnosť bývania v tesnej blízkosti lukratívnych kúpeľov uprostred rozľahlých lesov a kopcov. Uvedená cena je bez provízie pre RK.
Úžitková plocha 79 m2. Celková plocha: 79 m2. Stav nehnuteľnosti: čiastočná rekonštrukcia. Energetický certifikát: Nemá. Čiastočne zariadený. Kúpeľňa: bytové jadro - murované, klasická vaňa, umývadlo. Podlahy: Plávajúce podlahy, Dlažba keramická. Okná: Plastové okná. Kuchyňa: Pôvodná kuch. linka, Sporák - plynový. Vybavenie bytu: Balkón, Výťah. Parkovanie: verejné parkovanie. Vedľajšie priestory: Pivnica, Kočikáreň. Elektrické pripojenie: 230 V. Kanalizácia: Verejná kanalizácia. Vodný zdroj: Verejný vodovod. Plyn: Zemný plyn. Vykurovanie: ústredné - diaľkové. Zdroj teplej vody: Diaľkový rozvod. Poschodie: 4/4. Uvedená cena je bez provízie RK.
V prípade, ak máte záujem o kúpu alebo predaj nehnuteľnosti, pozrite si prosím ponuku našej realitnej kancelárie Diamond Reality s.r.o., kde nájdete najširšiu ponuku realít na trhu.
Samozrejmosťou je kompletný právny servis a právna istota zabezpečená advokátskou kanceláriou. Taktiež Vám radi pomôžeme s hypotekárnym úverom prostredníctvom nášho interného finančného centra, ktoré Vám sprostredkuje poskytnutie najlepšieho úroku na trhu, a to navyše s bonusom 400 EUR k hypotéke.
V oblasti realít sme schopní pomôcť Vám Vaše dnešné sny premeniť na zajtrajšiu skutočnosť.
Pre informácie o predmetnej nehnuteľnosti kontaktujte prosím tel. č.

Podobné realitné ponuky - Byty, Košice-okolie