Na predaj Vidiecka usadlosť Detva oblasť Krné 49000 m2

Štát.: Slovensko
Mesto.: Detva
Lokalita.: Detva
Ulica.: krné
49413 m²
49000 m²
pôvodný
studňa
nie
predaj - Rodinný dom
135.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

117834x zobrazená v zozname / 13785x zobrazená detailne / 347x zobrazená detailne tento mesiac

Spoločnosť Realls s.r.o. Vám ponúka na predaj vidiecku usadlosť na polosamote. Nachádzajúca sa v oblasti Krné Mesta Detva. Celková rozloha pozemkov 49 413 m2, klasifikované podľa rôzneho charakteru a využitia ako orná pôda, trvalý trávnatý porast, záhrada a zastavaná plocha a nádvoria . Stavba domu so súpisným číslom si vyžaduje kompletnú rekonštrukciu. Príjazdová cesta cca 200m existujúca nespevnená od asfaltovej.. V minulosti zdrojom pitnej vody bola studňa, vodovodná prípojka sa nachádza v spodnej časti pozemku. Dom má existujúcu elektrickú prípojku. Uvedené pozemky v celosti sa nachádzajú mimo zastavaného územia obce a nenachádzajú sa vo funkčnej ploche určenej na výstavbu. Pozemkom KN12552 preteká drobný vodný tok s pobrežným pozemkom /ochranným pásmom 5m na obe strany. Niektoré pozemky zasahujú do ochranného a bezpečnostného pásma VTL plynovodu, ktoré je na obe strany od plynovodu. Uvedené obmedzenia sú limitujúce pre využitie pozemkov pre iný účel a v zmysle platného územného plánu mesta Detva. Nehnuteľnosť a rozľahlé pozemky sú vhodné na založenie si poľnohospodárstva prípadne pre chov zvierat.

Vaše otázky Vám rád zodpoviem pri obhliadke, prosím neváhajte ma kontaktovať.

Výhody:


Rozloha pozemku
Možnosť zrealizovať bývanie podľa svojich predstáv

Polosamota s výhľadom na Poľanu a mesto Detva



Realitná kancelária Realls s.r.o. je členom ZRKS a riadi sa Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku nna katastri, poradenstvo pri prevode nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania.

V prípade záujmu, predáme alebo prenajmeme aj Vašu nehnuteľnosť a poskytneme kompletnú službu. Ak Vás naša ponuka oslovila, proíim kontaktujte nás.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Detvej na ulici krné

Pozícia realitnej ponuky

135.000,- €
Cena nehnuteľnosti 29.000,- € 335.000,- €
49000 m²
Rozloha pozemku 294 m² 49000 m²
49413 m²
Celková rozloha 100 m² 49413 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku49000 m²
Celková rozloha49413 m²
Vlastníctvoosobné
Stavpôvodný
Statusaktívne
Vodastudňa
Kanalizácianie
Postavené zZmiešané
Strechapôvodná
Terénmierny svah
Prístupová cestaneupravená cesta

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-648645 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny