NA PREDAJ VIDIECKY DOM NA POLOSAMOTE, VHODNÝ NA BÝVANIE AJ REKREÁCIU 1

Štát.: Slovensko
Mesto.: Levice
Lokalita.: Levice
150 m²
neuvedené
čiastočne prerobený
predaj - Rodinný dom
129.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

46669x zobrazená v zozname / 6387x zobrazená detailne / 314x zobrazená detailne tento mesiac

Predtým ako si pozriete foto-galériu skopírujte si nasledujúci link a pozrite si video **** https://youtu.be/qDWQdBbDRJo **** a 3D obhliadku **** https://my.matterport.com/show/?m=d888uYgrJTv **** TUreality ponúka na predaj vidiecky rodinný dom v Leviciach, časť Horša. Murovaný dom so sedlovou strechou leží na na rovinatom pozemku s rozlohou 2370 m2, na polosamote v krásnom prostredí Tekova. Ponúka veľkorysú úžitkovú plochu, približne 150 m2. Rodinný dom má dva samostatné vstupy čo umožňuje ho využívať aj ako dve bytové jednotky. Prvá časť dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, kuchyne, veľkej izby, šatníka, kúpeľne so sprchovým kútom, WC. V druhej časti domu sa nachádza veľký otvorený priestor s krbom, barovým pultom, kuchynkou a toaletou, v minulosti slúžila ako bar. Podkrovie je pochôdzne s potenciálom ďalšieho využitia. V prvej časti domu je nová elektroinštalácia, podlahy, dlažba a sanita. Dom je napojený na elektrinu, voda je zo studne a odpad je vedný do žumpy. Vykurovanie v dome zabezpečuje elektrický kotol, ohrev vody elektrický bojler. Nehnuteľnosť je vo veľmi dobrom technickom stave vhodná na bývanie aj rekreáciu. Okolie domu je obklopené zeleňou čo ocenia milovníci vychádzok do prírody, turistiky a aktívneho odpočinku. V lokalita Tekova a Horšianskej doliny nájdete Štiavnické vrchy, Sitno, kúpaliská Margita - Ilona, Santovka a mnohé iné atraktívne miesta. Výhodou je aj vzdialenosť k okresnému mestu Levice, len pár minút cesty autom. Energetický certifikát nebol vystavený. Pre viac info:


Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Leviciach

V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 2 rodinných domov v Leviciach. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421.., uveďte číslo ponuky ZR-45...

Pozícia realitnej ponuky

129.000,- €
Cena nehnuteľnosti 13.000,- € 350.000,- €
150 m²
Rozloha pozemku 150 m² 6169 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku150 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-45413 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny