NA PREDAJ VILA (ZĽAVA), 6 BYTOV, ÚŽ. PLOCHA 650 M2, PIEŠŤANY

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Pekná trojposchodová architektonicky originálna vila s dvoma oddelenými časťami domu, pričom jednotlivé časti domu majú aj samostatné pozemky a vchody z rozdielnych ulíc. Celý pozemok je oplotený vysokým tehlovým múrom a alejami tují.Okolo domu sú zasadnené plnohodnotné ovocné stromy (marhule,jablone, vinič). Rekonštrukcia v rokoch : nové plast.okná, nová terasová dlažba, rekonštruované el.rozvody s vypínačmi a LED svietidlami, čiastočné obvodové zateplenie a strop 3-nadzemného podlažia, kompletná výbava nábytkom (skrine, postele, sedačky, zariadenie bytov práčky, TV, ...). Vzdialenosť od centra 5 minút autom. Úžitková plocha miestností v budove: 600 m2. 4 podlažia: suterén + 3 nadzemné.
2 samostatné domové jednotky. V prvej časti domu: 2 samostatné 3-izb. byty s oddelenou terasou a samostatným vchodom. V druhej časti domu: 2 x 2-izbové byty + 2 x 1-izbové byty.
Vykurovanie plynom 1 x kondenzačný plynový kotol, 1 x klasický plynový kotol - záloha, prípadne krbom v bytoch, kúrenie je podlahové, v suteréne sú radiátory.
Ohrev teplej vody: plynom resp. elektrickou energiou 2 x 200l el.bojlery -obojživelníky.
Počet parkovacích miest pred každým domom: 4+4.
Veľké terasy: 2 x 30 m2, jedna terasa je prekrytá.
Sadové úpravy pred domami: skalky, tuje,udržované trávniky s automatickým závlahovým systémom.
Suterén: Veľká hala na športovú resp. spoločenskú činnosť (osadený stolnotenisový stôl), zariadené fitness centrum.
Aquacentrum: Súčasťou vily je vnútorný vyhrievaný bazén (3 x10 m) so saunou, samostatným hygienickým kútom (sprcha, WC) a rehabilitačnou miestnosťou. Do bazéna je možný vstup z vonkajšieho pozemku resp. priamo z jednotlivých bytov.
Nehnuteľnosť treba vidieť, možnosť podnikania, prenajímania jednotlivých bytov, kúpi polovice nehnuteľnosti. Právne a hypoterkáne poradenstvo v cene. Kontakt na makléra: , Infolinka spoločnosti:

Podobné realitné ponuky