Na Prenájom! 1zb.byt v historickom centre Trnavy

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame moderný ,pekný 1iz. byt v historickom centre Trnavy na Halenárskej ul. len 3min od námestia. Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou , prerobené bolo od podlách po strop úplne všetko. Nové podlahy kúpelňa s toaletou, kuchynská linka so spotrebičmi (chladnička, rúra, mikrovlnka, malá varná doska), bezpečnostné dvere. Byt má vlastné podlahové kúrenie kotlom + kotol sa využíva aj na teplú vodu.Byt je komplet zariadený a voľný ihneď jeho atypické riešenie interiéru a vysoký strop ponúka samostatnú spálňu pod stropom nad kúpelnou a kuchyňou, dá sa povedať že je to 1iz byt so spacím miestom. Napriek tomu že byt je menší ponúka veľa odkladacieho priestoru v stavaných skriniach.
V cene je 350,-EUR +150 energie, vrátane TV programov od Skylink. Možnosť parkovať viac aut v uzavretom dvore. K bytu prislúcha pivnica 9m2.
Kontakt : Ing.Marta Krejčí

Podobné realitné ponuky - 1-izbový byt, Trnava

PRENÁJOM byt-izba Košolná 9km od TT, vhodné pre 2osoby, 8,-€/noc/osoba
Prenájom 8,- €
PRENÁJOM byt-izba Košolná 9km od TT, vhodné pre 2osoby, 8,-€/noc/osoba

Ponúkame na prenájom byt-izba vhodný pre 2 osoby v obci Košolná 9km od Trnavy, Byt sa nachádza v rodinnom dome. Byt má svoje sociálne zariadenie (sprcha, WC). Kuchynka je spoločná...

1-izbový byt 0 m2 Košolná / neuvedené
Prenájom 8,- €