Na prenájom 2 (1+1) izbový byt v centre Banskej Bystrice

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

MULTIREALITY ponúka do prenájmu 2-izbový (1+1) byt v novoskolaudovanom bytovom nájomnom dome v centre mesta Banská Bystrica na ulici Františka Švantnera 4.
Byt má bezpečnostné dvere, dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, kúpeľne so sprchovým kútom a WC, kuchyne s obývačkou a samostatnej spálne s balkónom a vstavanej skrine. Byt je kompletne zariadený novým moderným na mieru vyrobeným nábytkom. Súčasťou kuchyne je umývačka riadu, mikrovlnka, chladnička s mrazničkou, varná doska, elektrická rúra, rýchlovarná kanvica, taniere, príbory, poháre, stôl a stoličky, gauč, obývačkový nábytok, plazmová televízia, prípojka na internet s wi-fi, v spálni manželská posteľ s kvalitnými roštami a matracmi. V chodbe odkladacia skrynka a botník. V kúpeľni je bojler a pračka. Byt orientovaný na južnú stranu. Obytná plocha je od 30m2. Nachádza sa na 2 NP.
Bytový dom, ako aj samostatné byty, prešli nadštandardnou rekonštrukciou.
Každý byt má nezávislé samostatné podlahové kúrenie. Ku každému bytu prislúcha pivnica. Možnosť prenajať si k bytu parkovacie státie (30EUR/MES) alebo garáž vo dvore (60EUR/MES). Celý bytový dom je zabezpečený kamerovým systémom. V cene prenájmu nie je zahrnutá spotreba elektrickej energie, každý nájomca bude vlastný odberateľ elektrickej energie.
Cena: 340 EUR/mesiac + 70 EUR/mesačne elektrina).
V celom bytovom dome nie povolené fajčiť v bytoch a na chodbáchz a nie sú povolené ani domáce zvieratá.
Poznámka: Nájomná zmluva sa podpisuje minimálne na 12 mesiacov. Pri vypracovaní a podpísaní nájomnej zmluvy sa skladá kaucia vo výške 2 mesačného nájmu, ktorá je vratná na konci zmluvného obdobia. Nájomné sa platí vždy mesiac vopred k 15-temu dňu v mesiaci. Poplatok za sprostredkovanie a právne služby je jednorazový a nevratný vo výške 150 EUR.
Pre bližšie informácie ma kontaktujte na mobil: alebo mail:

Podobné realitné ponuky - 2-izbový byt, Banská Bystrica

Luxusný 2i byt v novostavbe - priame centrum BB, 70,08 m2 - ihneď voľn
Prenájom 600,- €/mes.
Luxusný 2i byt v novostavbe - priame centrum BB, 70,08 m2 - ihneď voľn

TUreality Vám ponúka na prenájom tento krásny, moderný a priestranný 2i byt, ktorý môže slúžiť nielen na bývanie, ale je vhodný aj na podnikateľské účely ako kancelária. Nachádza sa v...

2-izbový byt 70 m2 Banská Bystrica
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Luxusný 2i byt v novostavbe - priame centrum BB, 70,08 m2 - ihneď voľn 600,- €/mes. 2-izbový byt 70 m2 Banská Bystrica prenájom