PRENAJATÉ EXKLUZÍVNE - 2 izbový byt v Košiciach, Južná tr.

Štát.: Slovensko
Mesto.: Košice - Juh
Lokalita.: Košice - mestská časť Juh
Ulica.: Južná trieda
50 m²
12
9
2
úplne prerobený
áno
áno
prenájom - 2-izbový byt
550,- €
Ponúknite vlastnú cenu

24600x zobrazená v zozname / 14091x zobrazená detailne / 236x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na prenájom útulný, zariadený, 2-izbový byt, blízko do centra mesta, na Južnej triede v Košiciach - v tzv. Hviezdici. Nachádza sa v zateplenom a zrekonštruovanom bytovom dome s novým výťahom, na 9. poschodí z 12. Rozloha bytu je 50 m2 + loggia z izby s výhľadom na Slanské vrchy. Všetky okná sú do dvora s orientáciou na Východ. Ide o výhodnú a tichú lokalitu, mimo hlavnej cesty, neďaleko Hotelovej akadémie. V okolí bytu sa nachádza kompletná občianska vybavenosť, detské ihrisko, potraviny Lidl, lekáreň, nemocnica, pošta, fitness centrum Astória, zastávka električky a MHD. Byt prešiel kvalitnou kompletnou rekonštrukciou /nové rozvody elektriny, stierky, sanita, plastové okná, žalúzie, renovované drevené parkety v izbách, dlažba /kuchyňa, kúpeľňa, WC, chodba/, do kúpeľne a do WC drevené dvere, bezpečnostné dvere, znížené stropy s bodovými svetlami, rohová kuchyňa , kúpeľňa s rohovou vaňou, samostatné WC. Prenajíma sa zariadený v rozsahu: - spálňa /manželská posteľ, veľká skriňa so zrkadlom (rolldoor), - obývačka /rozkladacia sedacia súprava pre 1 osobu, komoda, stolík, jedálenský rozkladací stôl + stoličky, TV, - kuchyňa /rohová kuchyňa s vysokým leskom vrátane kuchynského zariadenia /zabudovaná chladnička, zabudovaný sporák v kombinácii - elektrická rúra a plyn, digestor, umývačka riadu, mikrovlná rúra, malé kuchynské sedenie pre 2 osoby/, - chodba /skrinka na topánky, vešiak, zrkadlo/, - kúpeľňa /rohová vaňa, umývadlo, rebríkový radiátor, práčka/. K nehnuteľnosti nie je vydaný energetický certifikát. Byt je ideálny pre zamestnanú osobu, manažéra. Domáce zvieratká NIE. Uprednostňuje sa dlhodobý nájom, minimálne na 1 rok a viac. Byt je voľný. Cena za nájom je vrátane médií, káblovej televízie a poplatku za internet. Obhliadku nehnuteľnosti si môžete dohodnúť na tel. č. - Vaša realitná maklérka Renáta Kalaninová, RSc.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny prenájmu 2-izbového bytu v Košiciach - Juh na ulici Južná trieda

Inzerovaný 2 izbový byt na ulici Južná trieda v Košiciach - Juh v cene 550,- € je o 29 € lacnejší ako je priemerná cena 2-izbového bytu v Košiciach - Juh. Rozloha je o 8 metrov menšia ako je priemerná rozloha 2-izbového bytu v Košiciach - Juh. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 3 dvojizbových bytov v Košiciach - Juh. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421.., uveďte číslo ponuky ZR-RK...

Pozícia realitnej ponuky

550,- €
Cena nehnuteľnosti 500,- € 850,- €
50 m²
Celková rozloha 40 m² 87 m²
50 m²
Úžitková plocha 46 m² 87 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha50 m²
Úžitková plocha50 m²
Poschodie9
Počet poschodí12
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusprenajaté
Odvoz odpaduáno
Plynáno
Internetwifi
Kúpeľňavaňa
Vykurovaniespoločné
Lódžiaáno - 1
Výťaháno
Parkovanieverejné
Postavené zpanel
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Káblová televíziaáno
Energetický certifikátB
Bezbariérový prístup áno
Oknáplastové
Orientáciavýchodná

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-RK-1 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.