Na prenájom 3 izbový kompletne zariadený byt v Košiciach v mestskej ča

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Na prenájom 3 izbový kompletne zariadený byt v Košiciach v mestskej časti Sever na Skautskej ulici. Nefajčiarsky byt sa nachádza na prvom poschodí tehlového bytového domu. Byt bol kompletne zrekonštruovaný, pre nájomníkov bude voľný od začiatku júna.
V cene prenájmu sú zahrnuté všetky poplatky spojené s prenájmom a poskytovaním služieb, dohoda možná a istá v prípade rýchleho jednania (chov voľne žijúcich miláčikov nie je povolený, chov ostatných miláčikov podľa dohody). Požadujeme úhradu jeden mesačného depozitu spoločne s jeden mesačným nájmom pri podpise nájomnej zmluvy .
V prípade, ak máte záujem o kúpu alebo predaj nehnuteľnosti, pozrite si prosím ponuku našej realitnej kancelárie Diamond Reality s.r.o., kde nájdete najširšiu ponuku realít na trhu. Samozrejmosťou je kompletný právny servis a právna istota zabezpečená advokátskou kanceláriou. Taktiež Vám radi pomôžeme s hypotekárnym úverom prostredníctvom nášho interného finančného centra, ktoré Vám sprostredkuje poskytnutie najlepšieho úroku na trhu. V oblasti realít sme schopní pomôcť Vám Vaše dnešné sny premeniť na zajtrajšiu skutočnosť. Pre informácie o predmetnej nehnuteľnosti kontaktujte tel. číslo .

Podobné realitné ponuky - 3-izbový byt, Košice I