Na prenájom 3i byt, 78m2 + 3m2 balkón, M. Bela - Trenčín JUH

Štát.: Slovensko
Mesto.: Trenčín
Lokalita.: Trenčín
Ulica.: Mateja Bela
78 m²
7
2
3
nie
čiastočne prerobený
áno
áno
prenájom - 3-izbový byt
700,- €
Ponúknite vlastnú cenu

28992x zobrazená v zozname / 1234x zobrazená detailne / 339x zobrazená detailne tento mesiac

RADO Reality Vám ponúka na prenájom 3izbový byt na ulici Mateja Bela v Trenčíne. Byt s výmerou 78m2 prešiel v roku 2021 rozsiahlou rekonštrukciou. K bytu prislúcha aj lódžia s rozlohou približne 3m2. Bytový dom je zateplený a dobre udržiavaný.

Dispozične byt pozostáva z veľkej vstupnej chodby, z ktorej je vstup do kuchyne so špajzou, do samostatnej izby, do kúpeľne, samostatného WC a do veľkej obývačky. Cez obývačku sa prechádza do spálne s lódžiou a klimatizáciou. V kúpeľni je sprchovací kút a vaňa a zostáva tu aj práčka.

Byt sa prenajíma čiastočne zariadený tak ako ho vidíte na fotografiách. V byte nie je dovolené fajčiť ani chovať domáce zvieratá.

Okolie bytu je tiché a príjemné. V okolí sa nachádza viacero materských škôl, základná škola, OC Južanka, mäsiarstvo Hôrka, malé miestne potraviny, lekáreň, viacero reštaurácií a pohostinstiev. Priamo vedľa bytového domu sa nachádza detské ihrisko, na ktoré je vidieť z balkóna. Do centra mesta sa dostanete pešo približne za 10 minút.

Bytový dom spĺňa energetický certifikát kategórie B.


Cena nájmu s energiami je 700,-€



3D prehliadka: https://my.matterport.com/show/?m=uQRojJUafji


Patrik Pavlík, RSc.


RADO Reality Group
Tel:
E-mail:

Uvedená cena je konečná pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak. Nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa. V cene je zahrnuté právne poradenstvo a vyhotovenie nájomných zmlúv.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny prenájmu 3-izbového bytu v Trenčíne na ulici Mateja Bela

Inzerovaný 3 izbový byt na ulici Mateja Bela v Trenčíne v cene 700,- € je o 32 € lacnejší ako je priemerná cena 3-izbového bytu v Trenčíne. Rozloha má priemernú rozlohu 3-izbového bytu v Trenčíne. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 5 trojizbových bytov v Trenčíne. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421902.., uveďte číslo ponuky ZR--1...

Pozícia realitnej ponuky

700,- €
Cena nehnuteľnosti 640,- € 950,- €
78 m²
Celková rozloha 70 m² 100 m²
78 m²
Úžitková plocha 67 m² 78 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha78 m²
Úžitková plocha78 m²
Poschodie2
Počet poschodí7
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Plynáno
Internetoptika
Kúpeľňavaňa a sprchovací kút
Vykurovaniespoločné
Lódžiaáno - 1
Pivnicaáno
Garážnie
Výťaháno
Parkovanieverejné
Postavené zpanel
Zariadeniečiastočne
Zateplený objektáno
Krbnie
Klimatizáciaáno
Energetický certifikátB
Predzáhradkanie
Bezbariérový prístup áno
Oknáplastové

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR--1106 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Vývoj ceny