Na prenájom – 4 izbový RD v Šali.

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Rk Diamant Real vám ponúka na prenájom 4 izbový rodinný dom, ktorý sa nachádza kúsok od autobusovej a železničnej stanice. Dom postavený v 50tych rokoch sa nachádza na pozemku o rozlohe 626 m2, s úžitkovou plochou 110 m2, je čiastočne podpivničený, napojený na všetky inžinierske siete, s novou prípojkou na kanalizáciu a vodu. Kúrenie je plynové s gamatkami. Dom prešiel v roku 2016 čiastočnou rekonštrukciou, pri ktorej boli vymenené plastové okná, vstupné dvere, dlažby a plávajúce podlahy, kuchynská linka so spotrebičmi, kúpeľňa so sprchovacím kútom a WC.
Dispozičné riešenie domu : obývačka, 2 izby, jedáleň, kuchyňa, chodba, kúpeľňa a pivnica.
Na pozemku sa nachádza veľká 15 m murovaná prístavba s terasou. V tejto stavbe sa nachádzajú 3 menšie miestnosti, 1 veľká miestnosť, kuchyňa, komora. Je tu zavedená voda, elektrika a plyn.
Na dvore sa nachádza domček na náradie, vlastná studňa na polievanie a pivnica. v záhrade sú ovocné stromy a na celom pozemku sú vysadené okrasné dreviny.
Veľkou výhodou tohto domu je že má prístup z dvoch strán – z dvoch ulíc.
Mesačný prenájom je vo výške 350 €, plus energie 180 € /plyn, elektrika, voda/, a 4 mesačný depozit vo výške 1400 €. Maximálny počet osôb v dome 5. Pes iba vonku alebo v prístavbe, fajčenie na dvore alebo v prístavbe.
V cene máte kompletný právny servis. Volajte .

Podobné realitné ponuky - Rodinný dom, Šaľa