Na prenájom administratívny priestor, 20 m2 , Púchov

Štát.: Slovensko
Mesto.: Púchov
Lokalita.: Púchov
20 m²
neuvedené
po rekonštrukcii
verejný vodovod
230V
áno
prenájom - Kancelárie
72,- € 43 €/m2/rok + energie + DPH, +energie, +DPH
Ponúknite vlastnú cenu

125804x zobrazená v zozname / 20872x zobrazená detailne / 168x zobrazená detailne tento mesiac

RADO Reality ponúka na prenájom 2 samostatné kancelárie každá o rozlohe 20 m2 v Púchove. Areál závodu sa nachádza v tesnej blízkosti diaľničného privádzača diaľnice D 1 trasy Bratislava – Žilina, s dopravným napojením na štátnu hranicu s Českou republikou cestou I/49. Kancelárie sa nachádzajú v dvojpodlažnom administratívnom objekte, ktorý prešiel rekonštrukciou, nové sú podlahy, okná a dvere, k dispozícii je sociálne zariadenie. Parkovanie je možné v blízkosti objektu.

Kancelárie sa nachádzajú v uzavretom - stráženom areáli závodu v Púchove s 24 hodinovou ochranou majetku prostredníctvom vlastnej ochrany, s možnosťou využitia stravovania v závodnej jedálni, pripojenia sa na internet, ako aj služieb závodného zdravotného strediska. V areáli je centrálne vykurovanie, všetky energetické média, tiež je možné využiť služby logistiky a dopravy. Obchodný priestor má energetickú triedu G.

V prípade bližších informácii volajte:



Marian Kašuba, M.B.A.

Váš partner v realitách



RADO Reality Group, s.r.o.
M |


Cena : 43€/m2/rok + energie + DPH



Uvedená cena je konečná a nenavyšuje sa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.



Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny prenájmu kancelárie v Púchove

Inzerovaný kanceláriu v Púchove v cene 72,- € je o 76 € lacnejší ako je priemerná cena kancelárie v Púchove. Rozloha je o 32 metrov menšia ako je priemerná rozloha kancelárie v Púchove.

Pozícia realitnej ponuky

72,- €
Cena nehnuteľnosti 9,- € 115,- €
20 m²
Celková rozloha 20 m² 2200 m²
20 m²
Úžitková plocha 20 m² 1600 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha20 m²
Úžitková plocha20 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvofiremné
Stavpo rekonštrukcii
Statusaktívne
Vodaverejný vodovod
El. napätie230V
Kanalizáciaáno
Parkovanieverejné

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-59/2016 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Vývoj ceny