NA PRENÁJOM BUDOVA, Košice - Šaca, ul. Mierová

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Realitná kancelária RELCOM v zastúpení Dávida Čelovského Vám ponúka na prenájom budovu pre obchod a služby v mestskej časti Košice - Šaca na ul. Mierová s celkovou zastavanou rozlohou 420 m2.

Ak hľadáte strategické miesto pre Vaše podnikanie na pokračovanie v gastroprevádzke a ubytovacom zariadení,prípadne na predaj potravín, textilu,rôzneho tovaru, služieb táto ponúka je vhodná práve pre Vás.

Ponúkaná jednoposchodová budova sa nachádza na frekventovanej ul. Mierová v Košiciach, prízemná stavba postavená na pôdoryse tvaru "I" s možnosťou zásobovania zo zadnej strany budovy. Zastavaná plocha predstavuje cca. 420 m2. Budova bola kompletne rekonštruovaná a zateplená. Prvé poschodie disponuje otvorenou časťou využívanou ako pub, skladovými priestormi, kanceláriou, strojovňou a deviatimi izbami, ktoré sú využivané, ako ubytovacie zariadenie viď. pôdorys v prílohe. Stavba je napojená vodovodnou prípojkou na mestský rozvod vody, kanalizačnou prípojkou na obecnú kanalizačnú sieť, prípojkou NN na rozvody NN a prípojkou na rozvody plynu. Budova je prevádzkovaná ako PUB a Ubytovňa.

Nehnuteľnosť je situovaná v blízkosti stavieb občianskej vybavenosti a veľkého množstva bytových a rodinných domov.



Cena je 1200,- Eur / mesačne + energie

Neváhajte a dohodnite si obhliadku ešte dnes na tel. čísle + – Dávid Čelovský – Realitná kancelária RELCOM

Podobné realitné ponuky