Na prenájom budova- objekt, pozemok 5000 m2, Sereď

Štát.: Slovensko
Mesto.: Galanta
Lokalita.: Sereď
Ulica.: Cukrovarská
819 m²
5000 m²
verejný vodovod
áno
230/400V
áno
prenájom - Budova
1,95 €/m2/mes. +energie
Ponúknite vlastnú cenu

126517x zobrazená v zozname / 18637x zobrazená detailne / 248x zobrazená detailne tento mesiac

Na prenájom čiastočne podpivničený objekt – budova o rozlohe 819m2 situovaná v Seredi na Cukrovarskej ulici. Jedná sa o objekt zo štyrmi samostatnými vchodmi, má sociálne zázemie, vykurovanie je zabezpečené prostredníctvom plynového kotla. Je napojený na všetky IS + alarm. Oplotený pozemok má celková výmeru 5000 m2. Objekt spĺňa prísne potravinárske štandardy. V minulosti slúžil ako reštauračné zariadenie, no vzhľadom na dispozičné riešenie môže slúžiť i ako výrobná hala, skladovacie priestory, showroom či obchodné priestory. Možnosť širokého využitia. Má výbornú polohu z dopravnou dostupnosťou a blízkosťou rýchlostnej cesty R1 Nitra-Trnava. V prípade záujmu je možné prenajať aj časť objektu. Cena nájmu za mesiac: 1,95€/m2 + energie+ depozit. Bližšie info v RK. Kontakt:

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny prenájmu budovy v Sereďe na ulici Cukrovarská

Inzerovaný budovu na ulici Cukrovarská v Sereďe v cene 2,- €/m2/mes. je o 1.079 € lacnejší ako je priemerná cena budovy v Sereďe. Rozloha má priemernú rozlohu budovy v Sereďe.

Podrobné informácie

Rozloha pozemku5000 m²
Zastavaná plocha819 m²
Celková rozloha5000 m²
Úžitková plocha819 m²
Vlastníctvofiremné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Vodaverejný vodovod
El. napätie230/400V
Plynáno
Kanalizáciaáno
Vykurovanievlastné - plyn
Pivnicaáno
Parkovanieáno
Inžinierske sieteáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-SF-398 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Mohlo by vás tiež zaujímať