Na prenájom byt v RD Devín - nábrežie Dunaja DP

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

REB REAL ponúka na dlhodobý prenájom samostatný dvojizbový byt v rodinnom dome v časti Bratislavy - Devín, priamo oproti dunajskej hrádze. Byt má samostatný vstup cez vonkajšie schodište a záhradu RD.

Byt sa skladá z dvoch samostatných, plne zariadených miestností, predelených spojovacou miestnosťou, samostatným WC a kuchynkou, zariadenou predbežne "Šusterovou dvojplatničkou" a sprchovacím kútom, v prípade dlhodobejšieho nájmu (min. 1 rok) majiteľ vybaví kuchynku všetkými potrebnými spotrebičmi. Súčasťou je tiež nepriechodné a zvukovo izolované schodište, vhodné ako odkladací priestor. V dome je odkladací priestor na bicykle, príp. iné zariadenia a športovú výbavu.

Cena prenájmu je stanovená ako konečná - vrátane všetkých energií - voda, elektrina, plyn, internet (WiFi), UPC, TV.

Nehnuteľnosť sa nachádza priamo oproti dunajskej hrádze, v tichom prostredí, s minimálnou premávkou, bezproblémovým parkovaním, s dostupnosťou MHD (cca 250 m), tenisovými kurtami (300 m), futbalovým ihriskom (400 m), má výhodné spojenie s centrom mesta - cca 15 min, bez ranných a podvečerných zápch.

Byt je vhodný aj ako ateliér, prípadne ako ubytovanie pre pracovníkov neďalekého VW (ca 10 min autom).a pre nájomníkov, preferujúcich kľud a takmer rodinné prostredie života "na dedine, ale pritom v meste".

Majiteľ preferuje nefajčiarov, ak to nebude nevyhnutné, tak aj bez domácich zvieracích miláčikov.

V prípade záujmu o obhliadku volajte Ing. Piaček - REB REAL -

Podobné realitné ponuky