Na prenájom dom v Špačinciach - pri Trnave

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

REB.sk ponúkame na prenájom 4 - izbový rodinný dom (Bungalov) s pozemkom.

Novostavba.
Celková výmera úžitkovej plochy 106 m2.
Pozemok o rozlohe 440 m2.

1. Dispozícia a zariadenie
Dom je novostavba. Pozostáva zo vstupnej chodby, samostatnej toalety s bidetom, technickej miestnosti, troch samostatných izieb, kúpeľne s vaňou, sprchovým kútom, toaletou a bidetom, obývacej miestnosti prepojenej s kuchyňou a komorou, vstup na terasu.

2. Dom
Dom je nizkoenergetický a postavený z kvalitných materiálov: YTONG, zateplenie 15 cm polystyrén, betónová škridla BRAMAC, plastové okná - 6 komorové, izolačné trojsklo značky SALAMANDER, teplovodné podlahové kúrenie. Časť strechy je pochôdzna a využiteľná ako odkladací priestor. V dome sú sadrové omietky a v cene je aj biela maľovka a ukončenie elektrických rozvodov zásuvkami a vypínačmi. V každej izbe bude príprava na TV a internet, v obývacej izbe predpríprava na krb s komínom Schiedel. V cene domu sú zarátané aj vonkajšie omietky, farebná fasáda a kondenzačný kotol so zásobníkom teplej vody. V každej izbe je prípojka na internet a tv a v cene domu je taktiež aj predpríprava na exteriérové žalúzie a alrm. Inžinierske siete: voda, elektrina, kanalizácia.

3. Lokalita
Nová lokalita výrastla 5 min od Trnavy, kúsok aj od hlavného mesta Bratislava. Má počet obyvateľov okolo 3 000. Výborná občianska vybavenosť a dostupnosť.

Cena: 1 000 EUR / mes + 1 000 EUR jednorázový depozit

Kontaktná osoba: Mgr. Lukáš Štefánek, ,

Podobné realitné ponuky

PRENÁJOM ROZĽAHLÉHO RODINNÉHO DOMU - TRNAVA
Prenájom 2.200,- €/mes.
PRENÁJOM ROZĽAHLÉHO RODINNÉHO DOMU - TRNAVA

Ponúkam Vám na prenájom 6-izbový rodinný dom vo veľmi vyhľadávanej lokalite v Trnave na Átriovej ulici.Celková rozloha domu je 300 m2.Cena pronájmu: 2200 EUR/MESRozloženie domu:Prízemie:- Vstupná chodba- Samostatné...

Rodinný dom 155 m2 Trnava / Átriová
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
PRENÁJOM ROZĽAHLÉHO RODINNÉHO DOMU - TRNAVA 2.200,- €/mes. Rodinný dom 155 m2 Trnava
Átriová
prenájom