Na prenájom garáž, 15 m2 , Púchov

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

RADO Reality ponúka na prenájom garáž, 15 m2 v Púchove. Areál závodu sa nachádza v tesnej blízkosti diaľničného privádzača diaľnice D 1 trasy Bratislava – Žilina, s dopravným napojením na štátnu hranicu s Českou republikou cestou I/49. Garáž má pevnú betónovú podlahu, nie je vykurovaná, je osvetlená, elektroinštalácia 220V. Garáž sa nachádza v uzavretom - stráženom areáli závodu v Púchove s 24 hodinovou ochranou majetku prostredníctvom vlastnej ochrany, s možnosťou využitia stravovania v závodnej jedálni, pripojenia sa na internet, ako aj služieb závodného zdravotného strediska. V areáli je centrálne vykurovanie, všetky energetické média, tiež je možné využiť služby logistiky a dopravy.

V prípade bližších informácii volajte:

Marian Kašuba, M.B.A.
Váš partner v realitách

RADO Reality Group, s.r.o.
M |
www.radoreality.sk
www.predavamnehnutelnost.sk

Cena : 70 €/ mesačne + DPH

Uvedená cena je konečná a nenavyšuje sa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

Viac informácií na www.radoreality.sk

Podobné realitné ponuky

Garáž NA PRENÁJOM priamo v centre mesta!
Prenájom 120,- €/mes.
Garáž NA PRENÁJOM priamo v centre mesta!

LUHOVA reality Vám výhradne ponúka na prenájom GARÁŽ 20,06m2 v radovej garáži na ulici Moyzesova /pri Marczibányiho záhrade/.Rozmery garáže: Šírka dverí: 2,5mVýška dverí: 1,75mŠírka garáže: 3...

Garáže 20.06 m2 Púchov / Moyzesova
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Garáž NA PRENÁJOM priamo v centre mesta! 120,- €/mes. Garáže 20.06 m2 Púchov
Moyzesova
prenájom