Na prenájom kancelárske priestory v centre mesta Ružomberok

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

FatraReal ponúka na prenájom kancelárske priestory v samotnom centre mesta Ružomberok.

Priestory sa nachádzajú na prízemí komplexe zrekonštruovanej samostatne stojacej zateplenej budovy s možnosťou časovo neobmedzeného parkovania 5 - 6 osobných vozidiel (za sebou) v uzatvorenom dvore objektu.

Veľmi zaujímavá poloha a členenie priestorov ponúka všestranné využitie od bežných kancelárií, lekárskej ambulancie či sídla spoločnosti i mnoho ďalších možností.
Celková plocha priestorov o veľkosti cca 130 m2 obsahuje: predsieň, 4 kancelárie, kuchynku, 2 WC a sklad.

Priestory sú ideálne pre toho, kto preferuje pekné reprezentačné, ale zároveň aj kľudné, čisté a príjemné prostredie v centre mesta pre nerušenú tvorivú činnosť s veľmi dobrou dostupnosťou pre klientov a dobrou možnosťou parkovania.

Cena nájmu bez energií je 450 € na mesiac. Predpokladané mesačné náklady za energie do cca 100 €. Ústredné vykurovanie plynom. Na odber elektriny bude mať budúci nájomca vlastné meranie od SSE. Ostatné vybavenie: vysokorýchlostný internet.

Podrobnejšie informácie Vám radi poskytneme telefonicky, e-mailom alebo osobne pri obhliadke nehnuteľnosti. V prípade záujmu nás neváhajte prosím kontaktovať.

Podobné realitné ponuky - Kancelárie, Ružomberok

Ponúkame dlhodobý prenájom 80m2 v centre mesta Ružomberok
Prenájom 600,- €/mes.
Ponúkame dlhodobý prenájom 80m2 v centre mesta Ružomberok

TUreality ponúka na dlhodobý prenájom - moderne zariadený 3 izbový apartmán priamo v historickom centre mesta v polyfunkčnej tehlovej budove.Parkovanie je zabezpečené priamo pri objekte na osvetlenom parkovisku s...

Kancelárie 80 m2 Ružomberok
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Ponúkame dlhodobý prenájom 80m2 v centre mesta Ružomberok 600,- €/mes. Kancelárie 80 m2 Ružomberok prenájom