Na prenájom kancelársky priestor Moldavská cesta, Terasa, Košice II

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame na prenájom kancelárske priestory na Moldavskej ceste 43/A v Košiciach, ktoré sa nachádzajú rovnobežne s frekventovanou komunikáciou E50 (križovatka Moldavská - Popradská) oproti OC Hornbach, OC Obi, OC Kaufland smerom k OC Optima. Priestor sa nachádza na 2. poschodí.

Priestor zahŕňa 5 kancelárskych miestností, 2 samostatné toalety a kuchynku, s celkovou výmerou 270 m². Súčasťou sú aj spoločné priestory (pomerné časti: samostatná chodba so schodiskom a menší skladový priestor). Kancelárie sú klimatizované, majú internetové pripojenie (optika) a tel. pripojenie a samostatný vstup. Kancelárie sa prenajímajú v celku. Energetický certifikát k dispozícii nie je.

Výška prenájmu je 1200,- €/mesiac, bez médií. K cene nebude pripočítané DPH. V cene prenájmu je parkovanie na priľahlom parkovisku (3 vyhradené parkovacie miesta). Po dohode možná reklama na streche budovy. Vo vzdialenosti cca 40 m od kancelárskych priestorov sa nachádza električková a autobusová zastávka.

Termín: po vzájomnej dohode.

Nehnuteľnosť je inzerovaná so súhlasom. Pre informácie o predmetnej nehnuteľnosti kontaktujte, prosím, maklérku spoločnosti Diamond Reality, s.r.o., JUDr. Evu Hubertovú na tel. č.

Podobné realitné ponuky - Kancelárie, Košice II