Na prenájom komerčné priestory v centre mesta Senica

Štát.: Slovensko
Mesto.: Senica
Lokalita.: Senica
Ulica.: J. Kráľa
127 m²
2
1
nie
úplne prerobený
nie
nie
prenájom - Kancelárie
950,- €/mes.
Ponúknite vlastnú cenu

72208x zobrazená v zozname / 10052x zobrazená detailne / 263x zobrazená detailne tento mesiac

3RP Reality ponúka na prenájom priestor s výmerou 127 m2. Priestor sa nachádza na poschodí prevádzkovo-administratívnej budovy v centre mesta. Vstup do budovy samostatným vchodom. Parkovanie na centrálnych mestských parkoviskách v blízkosti ponúkaných priestorov.
Priestory na prenájom dispozične ponúkajú variabilné riešenie rozloženia priestoru na viac miestností. Podlahy laminátové v kombinácii s kobercom. Súčasťou prenájmu je miestnosť vybavená kuchynskou linkou a jedálenským stolom a dve samostatné sociálne miestnosti(umývadlo, toaleta), podlaha obložená keramickou dlažbou. Objekt napojený na mestský vodovod a mestskú kanalizáciu. Centrálne vykurovanie zabezpečené plynovým kotlom.
Svojou polohou ponúka priestor možnosť flexibilného využitia pre komfortné podnikanie.
Súčasťou ceny za prenájom nie je zálohová platba za energie (elektrina, voda), tie budú zúčtované na základe skutočnej spotreby.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny prenájmu kancelárie v Senici na ulici J. Kráľa

Inzerovaný kanceláriu na ulici J. Kráľa v Senici v cene 950,- €/mes. je o 221 € drahší ako je priemerná cena kancelárie v Senici. Rozloha je o 237 metrov menšia ako je priemerná rozloha kancelárie v Senici.

Podrobné informácie

Celková rozloha127 m²
Úžitková plocha127 m²
Poschodie1
Počet poschodí2
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Internettelefónna linka
Kúpeľňanie
Lódžiaáno - 2
Garážnie
Výťahnie
Parkovanieverejné
Zariadenienezariadený
Zateplený objektnie
Klimatizácianie
Káblová televízianie
Energetický certifikátB
Bezbariérový prístup nie
Oknáplastové

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-202034 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.