Na prenájom luxusný rodin. 5 izbový dom v krásnom prostredí, 340 m2

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

RADO Reality ponúka na prenájom luxusný rodinný 5 izbový dom o celkovej rozlohe 1218 m2 a úžitkovej plochy 340 m2.
Dom sa nachádza v čarovnom veľmi tichom prostredí okolitých hôr Plevníka - Drienové okres Považská Bystrica. Obrovskou výhodou lokality je výborná dostupnosť na diaľnicu len pár minút autom od domu smer Žilina - Trenčín.

Dom bol skolaudovaný 2/2017 čo umožňuje budúcemu nájomcovi bývanie v úplne novom dome. Pri prevzatí domu bude sprístupnený vjazd do veľkej dvoj garáže pre dve autá. Súčasťou garáže je technická miestnosť, z ktorej sa dá prejsť na záhradu. Vykurovanie domu je zabezpečené kotlom na pevné palivo a biopalivo, elektrický boiler ohrieva vodu.

Na prízemí domu sa nachádza vstupná chodba so vstavanými skriňami, z chodby sa prechádza do hlavnej časti domu spojenou s obývacou miestnosťou, kuchyňou s kuchynskou linkou robenou na mieru a vstavanými spotrebičmi. Súčasťou kuchyne je špajza a vstavaný priestor pripravený na chladničku. Na prízemí je taktiež veľká spálňa, kúpelňa so sprchovým kútom a toaletou. V obývacej miestnosti je krb na pevno palivo a východ na vonkajšiu terasu o výmere 100 m2.

Na druhom podlaží sa nachádzajú 3 spálne, v jednej spálni sa nachádza východ na terasu o výmere 60 m2, v druhej spálni sa nachádza balkón a šatník, v tretej spálni sa nachádzajú vstavané skrine. Súčasťou podlažia je veľká kúpelňa s rohovou vaňou a toaletou.
V kúpeľni je podlahové kúrenie.
V celom dome sú plastové okná a kombinácia dlažby a plávajúce podlahy a podlahového kúrenia na prízemí. Dom sa prenajíma čiastočne zariadený. V dome ja zabezpečovací systém.

Ak hľadáte dlhodobý prenájom v kľudnom prostredí, tak tento dom je ideálnou variantou práve pre Vás.

V prípade akýchkoľvek otázok ma neváhajte kontaktovať na:

Cena 1500 eur vrátane energií

Uvedená cena je konečná a nenavyšuje sa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

Podobné realitné ponuky