Na prenájom nadštandardný obchodný/ kancelársky priestor s parkovaním

Štát.: Slovensko
Mesto.: Nové Zámky
Lokalita.: Nové Zámky
270 m²
neuvedené
pôvodný
prenájom - Kancelárie - Novostavba
1.512,- €/mes.
Ponúknite vlastnú cenu

40871x zobrazená v zozname / 3429x zobrazená detailne / 255x zobrazená detailne tento mesiac

TUreality ponúka: Na prenájom nadštandardný obchodný/ kancelársky priestor s parkovaním na ul. Komárňanská v Nových Zámkoch. Obchodný priestor sa nachádza na prvom medziposchodí budovy s moderným výťahom, klimatizáciou a vlastnou serverovňou. Dispozične pozostáva: z jednej veľkej obchodnej miestnosti, chodby, 2x toalety, kuchyne, a samostatnej menšej kancelárie. Kuchyňa je vybavená kuchynskou linkou. Budova prešla kompletnou rekonštrukciou a spĺňa všetky kritéria pre hladký chod vášho podnikania. Priestor má výmeru 270m2.
Vykurovanie je plynové s radiátormi. Vonkajšie rolety fungujú na diaľkové ovládanie. Po dohode s majiteľom je možná dispozičná úprava interiériu resp. rozdelenie veľkého priestoru na viac kancelárií sádrokartónovou priečkou.
Obchodná budova sa nachádza na Komárňanskej ceste – výpadovka z Nových Zámkov smer Komárno, v lokalite, ktorá je priemyselnou časťou Nových Zámkov s množstvom maloobchodných a veľkoobchodných prevádzok.
Priestory i okolie komplexu sú chránené bezpečnostným kamerovým systémom 24 hodín denne. Všetky vstupy do areálu i objektu sú prístupné len s čipovým zariadením. Automatické brány otvoríte z pohodlia svojho auta za pomoci diaľkového ovládača.
Parkovanie je možné priamo v areály pred budovou. V prípade záujmu kontaktujte prosím: Tomáš Mihalovics ,
Cena: 1512€ mesačne + energie (elektrina, plyn) cca. 160 eur mesačne.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny prenájmu kancelárie v Nových Zámkoch

V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 2 kancelárií v Nových Zámkoch. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421.., uveďte číslo ponuky ZR-48...

Pozícia realitnej ponuky

1.512,- €/mes.
Cena nehnuteľnosti 6,- €/mes. 1.512,- €/mes.
270 m²
Rozloha pozemku 160 m² 270 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku270 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvofiremné
Stavpôvodný
Statusaktívne
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-48801 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Vývoj ceny