NA PRENÁJOM Nadštandardný Rodinný dom, Košice - JUH, Ul. Rázusova

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

b]Hľadáte na prenájom rodinný dom v širšom centre mesta ? Predstavujem Vám zaujímavú ponuku nadštandardného rodinného domu, ktorý je možno využiť aj pre podnikateľské účely. Lokalita, občianska vybavenosť a zariadenie domu robí z tejto ponuky neopakovateľnú.

Realitná kancelária RELCOM v zastúpení Ing. Patrícii Čelovskej Vám ponúka na prenájom rodinný dom o rozlohe 564 m2 s úžitkovou rozlohou 385 m2.

Odkaz na video:
https://youtube.com/watch?v=3hEFKEgCJ1w

DISPOZÍCIA
Trojpodlažný rodinný dom ponúka komfortný priestor pre viacčlennú rodinu alebo sídlo firmy. Vstupom do domu sa dostaneme do predsiene, kúpeľne, kuchyne, pracovne a priestrannej obývačky s krbom, ktorá je prepojená s terasou a výstupom na záhradu. Na druhom poschodí rodinného domu sa nachádza nočná časť domu, ktorá je tvorená 3 spálňami a kúpeľňou. Na treťom nadzemnom podlaží sa nachádza samostatná izba s terasou o rozlohe 30 m2 a vlastným sociálnym zázemím. Samozrejmosťou je aj garáž z ktorej sa dostanete priamo do domu. Vnútorný bazén je svojho času nevyužívaný. V prípade záujmu nových nájomcov ponúkame možnosť o jeho obnovenie.

ŠTANDARDY DOMU
Rodinný dom je zabezpečený bezpečnostným systémom. Podlaha je tvorená drevenými bukovými parketami a keramickou dlažbou. Kuchynská linka je vybavená a súčasťou sú aj zabudované spotrebiče. Kúpeľňa disponuje sprchovacím kútom a voľne stojacou vaňou. Spálne budú vybavené podľa potrieb nájomcov a súčasťou je aj samostatný šatník. Garážová brána je elektrická. Momentálne prebieha rekonštrukcia v celom dome, nový nájomca môže využívať komfort a pohodlie domu ako prvý.

LOKALITA
Celkovo je lokalita Rázusovej ulice veľmi obľúbená, keďže pešia dostupnosť do centra je do 10 min. V blízkosti sa nachádza: Biznis centrum na Štúrovej ulici BC1, BC2 a BC3. Krajský a okresnýn súd, úrad práce.
Električky č.: 2, 4, 6, 7.
Autobusy č.: 10, 11, 20L, 21, 23, 25, 32, 52, 56, 71, 72.
Potraviny, Fajne Potraviny Cassovar, Kaufland OC Cassovia, Milk agro.
Reštaurácie v blízkosti: Koshi Sushi, Stará Sýpka, U troch ruží, Le Colonial.
Kaviareň: Kaviareň Club K2, Bostonia Brunch and Lunch, CUBE CAFE.
Služby: Klinika laserovej medicíny, estetickej a plastickej chirurgie : dermaklinik.sk, Klinika estetickej medicíny : envyclinic.sk, Family Gym Cassovar, VÚB Banka, Slovenská Sporitelňa.

CENA
Rodinný dom sa v uvedenom štandarde prenajíma vrátane sprostredkovateľskej provízie RK.Cena zahŕňa kompletný servis spojený s vypracovaním dohody o zložení zálohy, nájomných zmlúv, preberacieho protokolu a kompletný právny servis renomovanou advokátskou kanceláriou s viac ako 20 ročnou praxou.

V prípade záujmu ma neváhajte kontaktovať na tel. čísle – Ing. Patrícia Čelovská, Realitná kancelária RELCOM.

Podobné realitné ponuky