PRENAJATÉ - NA PRENÁJOM - NÍZKONÁKLADOVÉ KANCELÁRIE 23, 70 m2

Štát.: Slovensko
Mesto.: Košice - Sever
Lokalita.: Košice - mestská časť Sever
Ulica.: Tomášikova 35
23.7 m²
5
5
pôvodný
áno
nie
prenájom - Kancelárie
118,- € +energie
Ponúknite vlastnú cenu

3374x zobrazená v zozname / 5266x zobrazená detailne / 227x zobrazená detailne tento mesiac

PRENAJATÉ - Martina Benediková z realitnej kancelárie CASSOVIA REALITAS Vám ponúka na prenájom kancelárske priestory v administratívnej budove na rohu ulice Tomášikova a Národná Trieda.

Táto lokalita je obľúbená nie len firmami z oblasti bankovníctva, práv či IT, ale aj stavebníctva či služieb. Ide o flexibilné pracovné priestory pre všetky typy firiem a projektov.

Ponúkame maximálnu flexibilitu pre Vaše podnikanie. Vyskladajte si priestory podľa Vašich predstáv o veľkosti akú potrebujete.

Budova má päť poschodí, čo poskytuje dostatok priestoru pre Váš biznis. Má vlastného správcu, výťah, uzavreté kancelárie s vlastnými meračmi tepla a elektriny, spoločné kuchynky a sociálne zariadenia.

Jednou zo základných priorít pri prenájme administratívnych priestorov je parkovanie nájomcov či ich hostí. Preto ponúkame možnosť prenajať si parkovacie miesta pre maximálny komfort. Budova sa však nachádza mimo platenej zóny za parkovanie, takže klienti môžu v okolí parkovať bezplatne.

Poloha objektu Vám a Vašim zamestnancom poskytne plný komfort z pohľadu dopravy, nákupov či služieb. Lokalita poskytuje výborné napojenie na mestské aj diaľničné dopravné uzly a skvelú dostupnosť s MHD. Hneď vedľa vchodu je zastávka MHD autobusov, čo robí toto miesto veľmi frekventovaným.

V blízkosti je OD Beta s potravinami, reštaurácie, Family Gym Oáza, banka.

Štandard priestorov:



- prístup do budovy 24/7

- otvárateľné okná

- výťah

- štruktúrovaná kabeláž

- kuchynky

- sociálne zariadenia

- bezplatné parkovanie

Uvedená kancelária o rozlohe cca 23,70 m2 je za cenu 118,50€ + DPH/mesiac + 66€ + DPH energie. Spolu 221€ s DPH na mesiac.

Kancelárie sa prenajímajú BEZ ZARIADENIA.



Pracovať v administratívnej budove Tomášikova znamená pracovať v bezprostrednej blízkosti centra Košíc a využívať komfort, ktorý poskytuje funkčné prevedenie celej budovy.

Ak vás táto ponuka zaujala, tak ma neváhajte kontaktovať: Mgr. Martina Benediková - - Certifikovaný realitný maklér NARKS.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny prenájmu kancelárie v Košiciach - Sever na ulici Tomášikova 35

Inzerovaný kanceláriu na ulici Tomášikova 35 v Košiciach - Sever v cene 118,- € je o 75 € lacnejší ako je priemerná cena kancelárie v Košiciach - Sever. Rozloha je o 173 metrov menšia ako je priemerná rozloha kancelárie v Košiciach - Sever.

Pozícia realitnej ponuky

118,- €
Cena nehnuteľnosti 8,- € 1.025,- €
23.7 m²
Celková rozloha 18.81 m² 570 m²
23.7 m²
Úžitková plocha 18.81 m² 570 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha23.7 m²
Úžitková plocha23.7 m²
Poschodie5
Počet poschodí5
Stavpôvodný
Statuspredané
Internetlokálny poskytovateľ
Výťaháno
Parkovanievonkajšie
Zariadenienezariadený
Klimatizácianie
Oknádrevené

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-MB112020 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Vývoj ceny