Na prenájom garsónky v absolútnom centre Žiliny

Štát.: Slovensko
Mesto.: Žilina
Lokalita.: Žilina
17 m²
1
1
1
nie
úplne prerobený
nie
nie
prenájom - Garsónka - Novostavba
319,- €
Ponúknite vlastnú cenu

107725x zobrazená v zozname / 5107x zobrazená detailne / 293x zobrazená detailne tento mesiac

1. Reality Rent Žilina má v ponuke na prenájom garsónky vo vynikajúcej lokalite v abstolútnom centre mesta iba dve minúty pešou chôdzou od Marianského námestia. Občianská vybavenosť je viac než výborná zastávka MHD je vzdialená pár metrov a rôzne obchody, služby, nákupné centrá taktiež. Nachádzajú sa na prvom poschodí V ponuke sú dva priestory jeden o výmere 17m2 a drúhý 13m2. V každej bytovej jednotke sa nachádza kuchynská linka, chladnička, posteľ, skriňa, práčka a obrovskou výhodou je klimatizácia, ktorá zaručí dostatočný komfort. Menší z priestorov má v kúpeľni sprchový kút väačší menšiu vaňu a toaleta je samozrejmosť. Byt je vhodný pre jednu maximálne dve osoby. Cena nájmu pre jednu osobu je 319€/mesiac plus energie 80€ pri druhej osobe sa pripočítava 30€. Pri podpise zmluvy sa vyžaduje dvojmesačný depozit a jednomesačný nájom. Minimálna doba prenájmu je 12 mesiacov a domáce zvieratá pri tomto prenájme niesú povolené.
Ak máte záujem o obhliadku alebo máte otázky neváhajte ma kedykoľvek kontaktovať na alebo

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny prenájmu garsónky v Žiline

Inzerovaný garsónku v Žiline v cene 319,- € je o 87 € drahší ako je priemerná cena garsónky v Žiline. Rozloha je o 14 metrov menšia ako je priemerná rozloha garsónky v Žiline. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 5 garsóniek v Žiline. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421910.., uveďte číslo ponuky ZR-CD...

Pozícia realitnej ponuky

319,- €
Cena nehnuteľnosti 280,- € 399,- €
17 m²
Celková rozloha 17 m² 34 m²
17 m²
Úžitková plocha 17 m² 34 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha17 m²
Úžitková plocha17 m²
Poschodie1
Počet poschodí1
Počet izieb1
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Kúpeľňaáno
Vykurovanievlastné - elektrické
Balkónnie
Lódžianie
Terasanie
Pivnicanie
Garážnie
Výťahnie
Parkovanienie
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Klimatizáciaáno
Predzáhradkanie
Bezbariérový prístup nie
Oknáplastové
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-CD-26 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Vývoj ceny