Na prenájom polyfunkčná budova 170 m2 v strede pešej zóny, Komárno

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

P O Z O R ! Výnimočná ponuka !!

Premýšľate, plánujete o otvorení novej prevádzky alebo uvažujete nad podnikaním tohto typu tak teraz je ten správny čas.

Realitná kancelária Xpert Reality s.r.o. ponúka na prenájom výborne situovaný polyfunkčný objekt v strede centre pešej zóny mesta Komárno - výnimočné miesto na podnikanie. Priestor sa nachádza na prízemí objektu a je kompletne rekonštruovaný . Celková úžitková plocha: 170 m2 .

Zaujímavé informácie :
- vstup /prevádzka
- sociálne miestnosti
- serverová miestnosť
- sklad


Objekt je vybudovaný tak aby vyhovelo hygienickej kontroly na rôznorodé využitie : sladkých jedál, predaj zmrzliny, cukráreň, salón, kaderníctvo, vhodné na obchod, služby, banku, poisťovňu, finančné inštitúcie, reklamne štúdio, personálne agentúry, na rôznu podnikateľskú činnosť - flexibilné dispozičné riešenie. Parkovanie verejné v okolí budovy. Objekt sídli na najfrekventovanejšej ulici v centre mesta cez ktorú denne jazdí mnoho cyklistov a chodcov.
Štandard zahŕňa : internet, vzduchotechniku, kúrenie s vlastným plyn. kotlom s napojením na radiátory


V O Ľ N É I H N E Ď !!

Príďte sa pozrieť a radi Vám poskytnem informácie.

Uprednostňujeme dlhodobý nájom .

CENA v RK

Prosím , kontaktujte ma ohľadom detailnejších informácií alebo zabezpečím osobnú obhliadku .
tel. : alebo :




Vzhľadom na aktuálnu situáciu (COVID-19) a na základe Opatrenia ÚVZ SR obhliadky zrealizujeme samozrejme za dodržania prísnych hygienických podmienok (rúška, rukavice, vzdialenosť). Dbáme na Vaše aj naše zdravie, a preto poprosíme každých klientov a záujemcov, aby dodržali hygienické podmienky.

Ozvite sa mi v prípade ak máte nejakú nehnuteľnosť na predaj alebo prenájom . Rada Vám pomôžem. Neváhajte a ponúknite! Ďakujeme za Vašu dôveru. Stačí prezvoniť.





Podobné realitné ponuky