NA PRENÁJOM - pozemok Košice - Barca

Štát.: Slovensko
Mesto.: Košice - Barca
Lokalita.: Košice - mestská časť Barca
Ulica.: K letisku
1405 m²
1405 m²
prenájom - Pozemky - komerčné
Cena v RK
Ponúknite vlastnú cenu

41455x zobrazená v zozname / 3719x zobrazená detailne / 248x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na prenájom pozemok o rozlohe 1405m2, ktorý sa nachádza neďaleko letiska v mestskej časti Košice - Barca. Jedná sa o rovinatý pozemok, ktorý je možné využiť pre komerčné účely, skladovacie plochy a podobne.

Cena nami ponúkanej nehnuteľnosti je vrátane provízie ako aj komplexných služieb spojených s Vaším novým bývaním. V sprostredkovateľskej provízii sú zahrnuté kompletné katastrálne poplatky (poplatok za vklad vlastníckeho práva, listy vlastníctva a katastrálne mapy), kompletný právny servis pozostávajúci z prípravy všetkých zmluvných dokumentov potrebných k prevodu vlastníckeho práva, ako aj právneho poradenstva a notárske poplatky (overenie podpisov, overenie listín). Samozrejmosťou našej spoločnosti je zabezpečenie znaleckého posudku a kompletnej dokumentácie k nehnuteľnosti, ako aj pomoc pri vybavení najlepšej formy financovania kúpy nehnuteľnosti prostredníctvom nášho nezávislého finančného sprostredkovateľa.

Ak Vás ponuka zaujala, tak neváhajte kontaktovať makléra Ing. Denisa Konovalova na telefónom čísle , a dohodnite si obhliadku ešte dnes.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny prenájmu komerčného pozemku v Košiciach - Barca na ulici K letisku

Rozloha komerčného pozemku 1405 m2 je o 3544 metrov menšia ako je priemerná rozloha komerčného pozemku v Košiciach - Barca.

Podrobné informácie

Rozloha pozemku1405 m²
Celková rozloha1405 m²
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Terénrovina
Prístupová cestaneupravená cesta

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-DK-24 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.