PREDANÉ - rodinný dom Šalgovik, Prešov

Štát.: Slovensko
Mesto.: Prešov
Lokalita.: Prešov
135 m²
665 m²
prenájom - Rodinný dom
Cena v RK +energie, vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

38612x zobrazená v zozname / 15592x zobrazená detailne / 245x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na prenájom 4-izbový rodinný dom vo veľkorysom prevedení úžitkovej plochy a vo vyhľadávanej lokalite Šalgovik, Prešov. Rodinný dom typu bungalov sa nachádza na pozemku o výmere 665m2, kde dom má zastavanú plochu 159m2. Úžitková plocha domu je 135m2. Na pozemku sa nachádzajú IS / voda, kanál, elektrina, plyn /, cesta je dokončená do kolaudačného stavu.
Skladba domu: Vstupná chodba, samostatná toaleta , 1x kúpelňa s toaletou, 3x spálňa, šatník, technická miestnosť so samostatným vstupom zvonku, kuchyňa prepojená s obývačkou, jedálenská časť, komora. Vstupná chodba má priestor pre veľkú vstavanú skriňu.
Materiál: Dom sa prenajíma v stave: oplotenie, vyrovnanie terénu, zámkova dlažba na parkovanie, kuchynská linka + spotrebiče, vykurovanie, dlažby, obklady, sanita, dvere a zárubne.... V dome je príprava na krb, sadrové omietky, sadrokartónový strop, podlahové vykurovanie, okná značky Salamander (3-sklo), strecha pálená škridla, steny sú vymaľované hygienickým náterom, zateplenie obvodových múrov je 15cm, zateplenie strechy 40-55cm. Dom je vo fáze ukončenia do konca mája 2020. Cena prenájmu je 1000,-eur / mesiac + energie. Depozit je 2 mesačný nájom
Obchody a služby: Potraviny Fresh, Karmen, Lidl, ZOC MAX zoc-max.sk, Hornbach, OC Eperia, ZOC Koral zockoral.sk - CBA, reštaurácie a kaviarne, hotely, pizzerie, McDonald’s, ručná autoumývareň, poliklinika Pro Care - Sekčov, voľný čas - Kapušanský hrad, Zbojnický hrad, ZOC Koral - Safari park, Laser game zockoral.sk, City Gym (Max Prešov) citygym.sk, Aquapark Delňa aquaparkpresov.sk, cyklistický chodník,
Cena nehnuteľnosti je uvedená vrátane provízie, ktorá v sebe zahŕňa kompletný právny servis a služby spojené s prenájmom nehnuteľnosti. V prípade záujmu nás neváhajte kontaktovať na tel. čísle .


Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny prenájmu rodinného domu v Prešove

Rozloha je o 5 metrov menšia ako je priemerná rozloha rodinného domu v Prešove.

Podrobné informácie

Rozloha pozemku665 m²
Zastavaná plocha159 m²
Celková rozloha135 m²
Úžitková plocha135 m²
Statuspredané

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-TH172020 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.