Na prenájom skladové priestory s parkovaním v Bratislave

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Spoločnosť RECARE - Reality Care ponúka exkluzívne na prenájom kancelárske a skladové priestory s parkovaním v areáli na Podunajskej ulici v Bratislave.

Výhody ponuky:
- Najnižšia cena v tejto lokalite,
- Klimatizácia v každej kancelárii,
- Kancelárie sú zariadené,
- Parkovanie v areáli v cene,
- Menší príručný sklad k funkčnému celku grátis,
- Samostatný vstup,
- Multifunkčné využitie priestorov,
- možnosť prenájmu priestorov už od 12 m2,
- kombinácia s rôznymi skladovými priestormi,
- časť skladových priestorov s nakladacou rampou
- príjazd možný aj s kamiónom,
- dobrá dostupnosť.

Kancelárske priestory sa nachádzajú na zvýšenom prízemí 4 – podlažnej budovy a skladovo-výrobné priestory sa nachádzajú v polosuteréne budovy.

V uvedenej budove sú momentálne v ponuke tri funkčné celky.

Prvý tvoria 3 samostatné kancelárie s chodbou, sociálnym zariadením a samostatným vstupom. Výmera tohto celku je 86,83 m2.

Druhý tvoria dve kancelárie s kuchynkou a toaletou o výmere 25 m2 s ďalším samostatným vchodom. Cena za nájom je 5,90 €/m2/mesiac + 2,00 €/m2/mesiac + DPH.

Tretí funkčný celok spočíva z 2 kancelárii o výmere 52 m2, kuchynkou, toaletou a samostatným vchodom v cene 5,00 €/m2/mesiac + energie + DPH, priľahlých skladových priestorov o výmere cca 46 m2 s nakladacou rampou (výškou 1,66m) s možnosťou pripojenia ďalších skladovo-výrobných priestorov o výmere cca 135 m2 v polosuteréne v cene 4,00 €/m2/mesiac + energie + DPH.

Všetky kancelárie sú klimatizované dajú sa prenajať aj zvlášť alebo v prípade záujmu o inú kombináciu je možné sa dohodnúť.

Možnosť rozšírenia o ďalšie priestory v rámci budovy pozostávajúcej z dvoch častí navzájom prevádzkovo prepojených. Prvá časť pozostáva zo štyroch podlaží. V suteréne sú sklady, archív, sociálne zariadenia, chodba a schodisko, na prízemí je vstupná hala – recepcia, schodisko, chodba, sociálne zariadenia a kancelárie, na každom ďalšom podlaží sú kancelárie a k nim sociálne zariadenia. V suteréne druhej dvojpodlažnej časti budovy sa nachádza reštaurácia a k nej prislúchajúce skladové a sociálne priestory, chodby, schodisko a výťah, na prízemí sú kancelárie, fitness, chodby, schodisko, výťah, sklady, kuchynka a vonkajšia rampa.

Parkovanie je možné na pozemku pred a za budovou ( za budovou - v stráženom areáli ) .

V okolí sa nachádza kompletná občianska vybavenosť: reštaurácie, potraviny, lekáreň, nákupné centrum, benzínová pumpa, kaviarne, bankomat, zastávka MHD (linka 79).

© COPYRIGHT RECARE, s.r.o., všetky práva vyhradené fotografie, texty sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie
Sledujte nás na sociálnych sieťach FB, INSTAGRAM

Podobné realitné ponuky - Sklady a haly, Bratislava - Staré Mesto

Nebytové suterénne priestory 60-120 m2 v širšom centre.
Prenájom 3,- €/m2/mes.
Nebytové suterénne priestory 60-120 m2 v širšom centre.

Na prenájom sú nebytové priestory s plochou 60-120 m2. Priestory sa nachádzajú v suteréne bytového domu. Jedna sa o 2 - 4 miestnosti bez okien, suché, bez vykurovania, ale so...

Sklady a haly 120 m2 Bratislava - Staré Mesto
Prenájom skladového priestoru, 36 m2, na Dunajskej ulici.
Prenájom 500,- €/mes.
Prenájom skladového priestoru, 36 m2, na Dunajskej ulici.

Prenajmeme komerčný nebytový priestor - klenbovú tehlovú pivnicu, 1 miestnosť o výmere 36 m2, v suteréne budovy v centre Starého Mesta, na Dunajskej ulici. Priestor je vhodný na komerčné využitie...

Sklady a haly 36 m2 Bratislava - Staré Mesto / Dunajská
Skladové priestory, 419 m², Cintorínska ul., voľné ihneď
Prenájom 2.700,- €
Skladové priestory, 419 m², Cintorínska ul., voľné ihneď

Číslo ponuky : 189510, Telefón : 0910 706 802, E-mail : ciz@vasereality.sk3D vizualizácia celého priestoru a pôdorys: https://youtu.be/ELiTJXYbBacHľadáte dostatočne veľký priestor s veľkými skladovými priestormi, s technickými miestnosťami...

Sklady a haly 419 m2 Bratislava - Staré Mesto / Cintorínska
Prenájom 2.700,- €
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Nebytové suterénne priestory 60-120 m2 v širšom centre. 3,- €/m2/mes. Sklady a haly 120 m2 Bratislava - Staré Mesto prenájom
Prenájom skladového priestoru, 36 m2, na Dunajskej ulici. 500,- €/mes. Sklady a haly 36 m2 Bratislava - Staré Mesto
Dunajská
prenájom
Skladové priestory, 419 m², Cintorínska ul., voľné ihneď 2.700,- € Sklady a haly 419 m2 Bratislava - Staré Mesto
Cintorínska
prenájom