Súbor skladov, garáží a iných objektov, Dubovany okr. Piešťany

Štát.: Slovensko
Mesto.: Piešťany
Lokalita.: Dubovany
2500 m²
prenájom - Sklady a haly
36,- €/m2/rok +energie, +DPH
Ponúknite vlastnú cenu

82205x zobrazená v zozname / 10653x zobrazená detailne / 190x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na prenájom ako celok prípadne jednotlivo **SÚBOR OBJEKTOV S VARIABILNÝM VYUŽITÍM**

Jedná sa o oplotený areál, ktorého súčasťou sú halové a skladové priestory určené pre ťažkú techniku, budova pre bývanie, budova pre správu a riadenie, objekt archívu. Areál s celkovou výmerou voľných spevnených plôch a komunikácií cca 9 370 m2 a skladových objektov s celkovou výmerou cca 1 700m2 + objekty zázemia, ubytovania a administratívy.

Pozemok areálu je oplotený. Na pozemku sa nachádza vlastná vŕtaná studňa s hĺbkou 12m. Ostatné IS: prípojka vody, elektrická prípojka. Odpad: kanalizačná prípojka - septik.

Objekty jednotlivo:



//Objekt administratívy - 527 m2 situovaný na voľnej ploche o výmere 1 366 m2
Dispozične je priestor rozdelený na skladový priestor, chodbu, archívne priestory a sociálne zázemie. Budova je napojená je na vnutroareálové rozvody NN, vodovodu a
kanalizácie ústiacej do septiku.

//Hala 1 (garáž) 1104 m2 - 45x24


Dispozične je priestor rozdelený na jeden skladový priestor a priestory určené pre garážovanie ťažkých strojov a techniky ( 18 boxov). Halový objekt je vyhotovený ako dvojloďová konštrukcia. Objekt je napojený na vnutroareálové rozvody NN. Podlaha je vyhotovená ako asfaltobetónová, dimenzovaná na ťažké zaťaženie, vráta oceľové. Výška haly 5,10m.

//Hala 2 (garáž) 605 m2 - 45x12


Dispozične je tento halový objekt rozdelený na jeden skladový priestor a dva priestory určené pre garážovanie ťažkých strojov a techniky (9 boxov). Podlaha je vyhotovená ako asfaltobetónová, dimenzovaná na ťažké zaťaženie, oceľové brány. Výška haly 5,10m.

//Budova pre riadenie a administratívu 82 m2


Ide o jednopodlažný objekt s dvoma vchodmi, ktorý bol využívaný ako kancelária, sklad CO.

//Objekt ubytovania - dvojdom 202 m2


Jedná sa o dvojpodlažnú stavbu pozostávajúcu z technického 1.NP a obytného 2.NP, garáži, kotolne, chodby, schodiska a skladových priestorov. Na 2.NP sa
nachádzajú dva 3-izbové byty.

Objekty sa nachádzajú v okrajovej lokalite v obci Dubovany, vzdialenej cca 11 km od okresného mesta Piešťany a 18 km od krajského mesta Trnava. Do centra obce je cca 1,2 km. Nehnuteľnosti svojim umiestnením, dispozičným riešením a konštrukčným vyhotovením sú určené na skladové, prevádzkové resp. výrobné účely.

Vaše hodnotenie ponuky

Podrobné informácie

Celková rozloha11900 m²
Úžitková plocha2500 m²
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-LR-287 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Vývoj ceny