PRENAJATÉ: tehlový 2-i byt + PM, Košice - Juh, ul. Milosrdenstva

Štát.: Slovensko
Mesto.: Košice - Juh
Lokalita.: Košice - mestská časť Juh
Ulica.: Milosrdenstva
65 m²
3
2
2
úplne prerobený
nie
prenájom - 2-izbový byt
650,- €
Ponúknite vlastnú cenu

16051x zobrazená v zozname / 5348x zobrazená detailne / 208x zobrazená detailne tento mesiac

P R E N A J A T É


Realitná kancelária KALANINOVÁ realitné služby a Mária HEGEDÜŠOVÁ Vám EXKLUZÍVNE ponúkajú na PRENÁJOM 2-izbový byt s balkónom a s parkovacím miestom v MČ Juh, ulica Milosrdenstva, s vynikajúcou dostupnosťou do centra mesta.

Byt je vhodný pre 1 až 2 osoby, ideálne pre pracujúci pár. V byte sa nesmie fajčiť ani držať domáce zvieratá. Hľadáme slušných nájomníkov, ktorí preferujú dlhodobý nájom, minimálne na 1 rok. Dostupný k nasťahovaniu je IHNEĎ.

Byt sa nachádza v blízkosti Starej Nemocnice, kultúrneho centra Kulturparku, fitness centra Astórie, všetko do niekoľkých minút peši. V blízkosti bytu je kompletná občianska vybavenosť: potraviny MilkAgro, Lidl, poliklinika Juh, zastávky MHD, školy, kaviarne, kostol.

Byt je priestranný a vzdušný, disponuje úžitkovou plochou 65 m2. Ako odkladací priestor môžete využívať aj pivnicu. Veľkou výhodou je, že k bytu prislúcha aj jedno vonkajšie parkovacie miesto. Byt sa nachádza v zateplenom tehlovom bytovom dome na 2. poschodí z 3-och, bez výťahu. Nad bytom je mezonet, čiže nebudete priamo pod strechou. Byt má vlastné kúrenie a ohrev teplej vody. Nehnuteľnosť nemá vystavený energetický certifikát.

Dispozícia bytu:


- vstupná chodba so vstavanými skriňami,
- spálňa s výstupom na balkón (JV),
- obývacia izba (JZ),
- samostatná kuchyňa (JZ)
- kúpeľňa s vaňou,
- samostatné WC.

Byt sa prenajíma čiastočne zariadený. K dispozícii je úplne nová chladnička s mrazničkou s No Frost technológiou, kombinovaný plynový sporák, jedálenský stôl so stoličkami, úplne nová práčka, nová sedacia súprava, obývačková stena, ďalej manželská posteľ, nové skrine, nočné stolíky. Vo vybavení nie je TV a matrace.

Cena za nájom vrátane energií a parkovacieho miesta je 650 Eur mesačne. Internet nie je v cene, buď si ho vybavíte samostatne alebo v súčinnosti s majiteľmi na základe dohody a podľa vašich konkrétnych požiadaviek. Zároveň sa požaduje jednomesačný depozit.

Ak oceníte bývanie v širšom centre, s parkovaním bez problémov, dohodnite si obhliadku na tel. č.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny prenájmu 2-izbového bytu v Košiciach - Juh na ulici Milosrdenstva

Inzerovaný 2 izbový byt na ulici Milosrdenstva v Košiciach - Juh v cene 650,- € je o 103 € lacnejší ako je priemerná cena 2-izbového bytu v Košiciach - Juh. Rozloha je o 7 metrov väčšia ako je priemerná rozloha 2-izbového bytu v Košiciach - Juh. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 3 dvojizbových bytov v Košiciach - Juh. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421.., uveďte číslo ponuky ZR-MH...

Pozícia realitnej ponuky

650,- €
Cena nehnuteľnosti 500,- € 850,- €
65 m²
Celková rozloha 40 m² 87 m²
65 m²
Úžitková plocha 46 m² 87 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha65 m²
Úžitková plocha65 m²
Poschodie2
Počet poschodí3
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusprenajaté
Odvoz odpaduáno - separovaný
Kúpeľňavaňa
Vykurovanievlastné
Balkónáno - 1
Pivnicaáno
Výťahnie
Parkovanievlastné vyhradené
Postavené ztehla
Zariadeniečiastočne
Zateplený objektáno
Energetický certifikátnie
Bezbariérový prístup nie
Oknáplastové
Orientáciajuhozápadná

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-MH-15 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.