Na prenájom výrobno/skladový objekt, 520 m2 , Púchov

Štát.: Slovensko
Mesto.: Púchov
Lokalita.: Púchov
520 m²
neuvedené
prenájom - Výrobné priestory
1.650,- € 38 €/m2/rok + energie + DPH
Ponúknite vlastnú cenu

141797x zobrazená v zozname / 21522x zobrazená detailne / 246x zobrazená detailne tento mesiac

RADO Reality ponúka na prenájom výrobno/skladový objekt, 520 m2 v Púchove. Areál závodu sa nachádza v tesnej blízkosti diaľničného privádzača diaľnice D 1 trasy Bratislava – Žilina, s dopravným napojením na štátnu hranicu s Českou republikou cestou I/49. Objekt má pevnú betónovú podlahu pokrytú PVC, je vykurovaný, vetraný vzduchotechnikou, osvetlený, elektroinštalácia 220/380V, k dispozícii je predhriata para a stlačený vzduch. Objekt má vlastnú nakladaciu rampu pre kamióny, druhy vstup je pre menšie nákladné auta takže je vhodný na skladovaciu metódu FIFO. Parkovanie je možné v blízkosti objektu. V prípade dlhodobého prenájmu sa dá výrobná hala zariadiť podľa požiadaviek nájomcu.

Výrobné priestory sa nachádzajú v uzavretom - stráženom areáli závodu v Púchove s 24 hodinovou ochranou majetku prostredníctvom vlastnej ochrany, s možnosťou využitia stravovania v závodnej jedálni, pripojenia sa na internet, ako aj služieb závodného zdravotného strediska. V areáli je centrálne vykurovanie, všetky energetické média, tiež je možné využiť služby logistiky a dopravy. Obchodný priestor má energetickú triedu G.

V prípade bližších informácii volajte:



Marian Kašuba, M.B.A.

Váš partner v realitách



RADO Reality Group, s.r.o.
M |


Cena : 38€/m2/rok + energie + DPH



Uvedená cena je konečná a nenavyšuje sa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny prenájmu výrobného priestoru v Púchove

Inzerovaný výrobný priestor v Púchove v cene 1.650,- € je o 2 € drahší ako je priemerná cena výrobného priestoru v Púchove. Rozloha má priemernú rozlohu výrobného priestoru v Púchove.

Podrobné informácie

Celková rozloha520 m²
Úžitková plocha520 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvofiremné
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-62/2016 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Vývoj ceny