NA PRENÁJOM: Zámočnícka dielňa/ Výrobný priestor- Dubnica nad Váhom

Štát.: Slovensko
Mesto.: Ilava
Lokalita.: Dubnica nad Váhom
Ulica.: ČSA
198 m²
verejný vodovod
230/400V
nie
áno
nie
prenájom - Výrobné priestory
800,- €/mes.
Ponúknite vlastnú cenu

55784x zobrazená v zozname / 9833x zobrazená detailne / 323x zobrazená detailne tento mesiac

AstonReal so súhlasom majiteľa ponúka do prenájmu Zámočnícku dielňu/ výrobné priestory v centre mesta Dubnica nad Váhom na ulici ČSA, na komunikačne dobre prístupnom mieste s možnosťou bezproblémového parkovania priamo pred objektom. Priestory sú prízemné a majú vstup priamo z priečelia z úrovne chodníka. Celková rozloha priestorov je 198m2. Sú tvorené z prízemia a pivnice. Pozostávajú z murovanej časti a plechovej prístavby. Hlavná výrobná hala prepojená s prístavbou, sociálnym zázemím, skladom a kancelárskymi priestormi sú o rozlohe cca (142 m2). Murovaná časť haly je celá podpivničená o rozlohe (56 m2), v ktorej časti sa nachádzajú šatne, elektrikársky sklad a dielenské pracovné stoly- ponky. Plechová časť má zateplené stropy a odsávanie. Výška stropu v plechovej časti je cca 3 m. V priestore je betónová podlaha, vlastné elektrické kúrenie, voda aj elektrina (380V). Celý objekt má dva vchody, jeden vstupný vchod a druhý dvojkrídle plechové dvere s možnosťou jednoduchej nakládky a vykládky materiálov/výrobkov. Dispozičným riešením a polohou sú vhodné na menšiu firmu, zámočnícku dielňu a pod. Priestory sa prenajímajú so zariadením ako napr. zváračka, vŕtačka, nožnice, ohýbačka plechu, ponky. Cena nájmu je 800€/mesiac + energie. V prípade záujmu o bližšie info ma prosím kontaktujte na tel. číslo alebo na mail

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny prenájmu výrobného priestoru v Dubnici nad Váhom na ulici ČSA

Inzerovaný výrobný priestor na ulici ČSA v Dubnici nad Váhom v cene 800,- €/mes. je o 552 € lacnejší ako je priemerná cena výrobného priestoru v Dubnici nad Váhom. Rozloha je o 225 metrov menšia ako je priemerná rozloha výrobného priestoru v Dubnici nad Váhom.

Podrobné informácie

Celková rozloha198 m²
Úžitková plocha198 m²
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Vodaverejný vodovod
El. napätie230/400V
Kanalizáciaáno
Internetlokálny poskytovateľ
Vykurovanievlastné - elektrické
Pivnicaáno
Výťahnie
Parkovanieverejné
Inžinierske sieteáno
Postavené zZmiešané
Klimatizácianie
Káblová televíziaáno
Energetický certifikátnie
Prístupová cestaasfaltová cesta

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-AR-27030 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Vývoj ceny