NA PRENÁJOM, zariadený 3 izbový byt, sídlisko Juh, Malacky

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

AMOS reality ponúka na prenájom 3-izbový byt o rozlohe 64 m2 na sídlisku JUH v Malackách. Byt dispozične tvorí vstupná chodba, kuchyňa, obývačka, kúpelňa, samostatné WC, dve spálne a balkón orientovaný k detskému ihrisku. Byt sa prenajíma zariadený: kuchynská linka + elektro spotrebiče (plynová varná doska, elektrická rúra, digestor, umývačka riadu, chladnička s mrazničkou), manželská postel s matracom, skriňa a vysávač, sedačka, TV, a obývačkový nábytok, na chodbe vstavaná skriňa, kúpeľňa s vaňou, WC, práčkou a kúpeľnový nábytkom. K bytu prislúcha pivničná kobka a spoločný balkón na medziposchodí. Parkovanie vonkajšie pri bytovom dome.
Okolie bytu s kompletnou občianskou vybavenosťou: škola, škôlka, lekáreň, zdravotné stredisko, potraviny, reštaurácie, kaviarne, detské ihriská, mhd a zastávka medzimestskej autobudovej dopravy.
Dovolené nie sú žiadne domáce zvieratá, fajčenie v byte a na balkónoch. Cena 550 € vrátane energií.

K dispozícii od 04.09.2021.

Podobné realitné ponuky

Pekný 3 izbový byt na prenájom - Malacky
Prenájom 800,- €
Pekný 3 izbový byt na prenájom - Malacky

MK-REAL ponúka na prenájom pekný 3- izbový byt s vyhradeným parkovacím miestom v tichej časti centra mesta Malacky. Rozloha bytu - 63m2, prvé poschodie s výťahom, 1x loggia. Byt sa...

3-izbový byt 63 m2 Malacky / Jilemnického
Prenájom 800,- €
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Pekný 3 izbový byt na prenájom - Malacky 800,- € 3-izbový byt 63 m2 Malacky
Jilemnického
prenájom