Nadčasová vila na úpätí Považského Inovca

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ak už máte plné zuby života v meste a túžite bývať na tichom vidieku, tak ste práve našli to, po čom túžite! Ponúkame Vám krásnu vidiecku vilu na rozľahlom 55 árovom pozemku, priamo pod horou, v malebnej obci Vozokany (350 obyvateľov, 5 km od Radošiny, 16 km od okresného mesta Topoľčany), na východnom úpätí Považského Inovca.

Výber lokality a citlivé osadenie stavby do mierneho južného svahu v tesnom kontakte s prírodou bol základom pre vznik tejto výnimočnej stavby. Prekrásne výhľady na Marhát, okolité lesy a pri dobrej viditeľnosti aj na Nitru so Zoborom sú všadeprítomné.

Sladkovodný, osvetlený bazén o rozmeroch 5,5 m * 3,5 m s proti prúdom a slnečná terasa (150 m2) poskytujú dostatok súkromia a priestoru na leňošenie. Ak však máte radšej aktívny relax, okolo domu a záhrady sa vždy nejaká práca nájde. A ak sú Vám aktivity na pozemku málo, stačí si len odomknúť bránku za domom a ste doslova v pralese. Už bude len na Vás, či sa rozhodnete pre pešiu, alebo cykloturistiku, zbieranie húb, alebo len pozorovanie zvierat, ktorých je tu neúrekom.

Vila sama o sebe poskytuje všetko aj pre toho najnáročnejšieho užívateľa. 500 m2 úžitkovej plochy (bez garáže a vonkajších terás) umožnilo architektovi sa vyhrať s dispozíciami – všetky miestnosti sú vzdušné, svetlé a priestranné.
Hlavný vchod do domu je zo severozápadu a je riešený presklenou stenou. Prízemie je rozdelené na dennú časť so zádverím, jedálňou, obývacou izbou, kuchyňou s komorou, technickej miestnosti a toalety pre hostí. Dominantnou miestnosťou je hala s jedálenským stolom pre väčší počet hostí. Atmosféru obývacej izby, najmä pre dlhé zimné večery, dotvárajú krb a menší stôl pre posedenie pri káve alebo čaji. Z kuchyne je samostatný východ na západnú terasu - ideálnu pre romantické letné raňajky. V hale sa nachádza schodisko, ktorým sa dostanete cez galériu na poschodie. Pod schodiskom sú posuvné dvere do súkromnej časti domácich, ktorú tvorí hlavná spálňa so šatníkom a kúpeľňou. Z haly, obývacej izby a spálne sú samostatné východy na terasu, ktorá je orientovaná na juhovýchodnú stranu.
Po schodisku sa dostanete do podkrovia, kde ako centrálna miestnosť slúži hala so samostatným balkónom. Ďalej sa na poschodí nachádzajú pracovňa, tri izby (spálne), dve kúpeľne, šatník a ešte jeden balkón.
Zariadenie bolo vybrané s citom a zmyslom pre detail. Lásku, pohodu a teplo domova budete cítiť z každého kútu domu.

A aby sme nezabudli, autá, rovnako ako záhradné náradie a športové potreby, si môžete „zaparkovať“ do dostatočne veľkej dvojgaráže (úžitková plocha 60 m2).

A čo je na tom všetkom to najlepšie? Ak predsa len budete mať chuť alebo potrebu ísť do mesta, tak do Bratislavy to máte autom menej ako hodinu a do svetoznámeho kúpeľného mesta Piešťany iba 15 minút.

Podobné realitné ponuky