NÁDHERNÝ SLNEČNÝ POZEMOK V OBCI PRIETRŽ ZA RODINNÝMI DOMAMI

Štát.: Slovensko
Mesto.: Senica
Lokalita.: Prietrž
2359 m²
predaj - Záhrady
23.590,- €
10,- €/m2 vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

82009x zobrazená v zozname / 7204x zobrazená detailne / 259x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj krásny, slnečný pozemok o výmere 2359 m2, ktorý je na liste vlastníctva vedený ako záhrada. Situovaný je vo svahu za rodinnými domami a je vhodný najmä na záhradkárčenie a pestovanie. Na pozemok je možný prístup z vrchnej časti, cez poľnohospodárske pozemky v súkromnom a firemnom vlastníctve. Iný prístup na pozemok nie je.

ZÁKLADNÉ ÚDAJE:


* Obec Prietrž smerom na Dolný Deberník
* Výmera: 2359 m2
* Rozmery: 22-26x96 m2
* Juho-východná orientácia

VHODNÉ VYUŽITIE:


* Pozemok je vhodný na pestovanie Rakytníka. Má rád „ horské svahy“. Rastie ako krík, alebo strom / 2 -5 m/. Musí sa sadiť ako samček + samička, v 2 – 3 m odstupoch. Pre lepšie opelenie je dobré vysadiť na jednu samičku - , najlepšie v smere prevládajúcich vetrov. Aby sa zaistilo ich opelenie. Rýchlo rastie. Kríky a stromy majú životnosť až 80 – 100 rokov. Má rád hlinito – piesčitú pôdu. slnečné miesto, môže byt i polotieň. Má pozoruhodnú znášanlivosť sucha. Je mrazuvzdorný. Nemá veľa problémov so škodcami a chorobami. Rakytník dozrieva podľa odrody od septembra až do prvých mrazov Plodí veľmi bohato, jeho tŕnisté konáriky sú plodmi doslova husto obalené

CENA: 33.000€



V cene je zahrnutý bezplatný právny servis, spracovanie zmluvy o budúcej zmluve, kúpno-predajnej zmluvy a návrhu na vklad do katastra. Zaplatíme za Vás poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra, správne poplatky za výpis z listu vlastníctva a poplatky za overenie podpisov na kúpnych zmluvách. Zdarma je Vám k dispozícii náš hypotekárny špecialista, ktorý dokáže zariadiť nižší úrok a lepšie podmienky ako klientovi ponúknu na pobočke. Naše služby Vás nič nestoja. Naopak, šetríme Vám to najdôležitejšie – Váš čas!

© Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom 1.BCR REALITY, s. r. o.
Všetky prezentované údaje zverejnené v tomto inzeráte majú informatívny charakter a žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť 1.BCR s.r.o. nenesie za ich správnosť, úplnosť a presnosť žiadnu zodpovednosť.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja záhrady v Prietrže

Rozloha záhrady 2359 m2 má priemernú rozlohu záhrady v Prietrže.

Pozícia realitnej ponuky

23.590,- €
Cena nehnuteľnosti 23.590,- € 54.990,- €
2359 m²
Rozloha pozemku 318 m² 2359 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku2359 m²
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Terénsvahovitý

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-81806434 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny