Nádherný strešný 6i apartmán, Alicante San Juan ŠPANIELSKO, 550.000€

Štát.: Španielsko
Mesto.: Alicante / Alacant
Lokalita.: San Juan-El Camplell
290 m²
6
áno
áno
áno
áno
predaj - 5 a viac izbový byt
550.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

62849x zobrazená v zozname / 2248x zobrazená detailne / 104x zobrazená detailne tento mesiac

ŠPANIELSKO! Ponúkame na predaj nádherný strešný apartmán s 5 spálňami. Veľkolepý 5-izbový penthouse v exkluzívnej oblasti Las Lomas de Vistahermosa; oblasť obklopená prírodou, na úpätí pohoria Sierra Grossa, v tichej a nehlučnej enkláve uprostred borovicového lesa, kúsok od Playa del Postiguet a Playa de la Albufereta je vzdialená niekoľko kilometrov, v blízkosti centra mesta a ponúka pôsobivé a nádherné výhľady na celé mesto a hory.

Ideálne pre rodinu, ktorá hľadá elegantný a jedinečný domov. Nehnuteľnosť s rozlohou 236 m2 pozostáva z piatich dvojlôžkových spální, priestrannej obývacej izby s rozlohou 60 m2, terasy s grilom, kuchyne s technickou miestnosťou a dvoch kúpeľní.

Veľmi kompletná urbanizácia s bazénom, dvomi kurtmi na paddle tenis, futbalovým ihriskom, detským ihriskom, záhradami a squashovými kurtmi. Exkluzívna rezidencia postavená z vysoko kvalitných materiálov, tepelnej a zvukovej izolácie. K nehnuteľnosti patrí garážové státie a sklad.

Byt má obrovské podkrovie prerobené na 3-izbový byt s kúpeľňou, pracovňou a veľkým trezorom. Vstup je skrytý v skrini a robí z neho exkluzívny byt, no v očiach spoločenstva vlastníkov úplne legálny. Obnovená plocha je cca 60 m². Možnosť dodatočného dvojgarážového státia


Pre viac informácií nás kontaktujte .



* K danej cene nehnuteľnosti je nutné pripočítať navýšenie o správne a servisné poplatky vo výške 15 %.

** V prípade ak ste na našich stránkach nenašli vyhovujúcu nehnuteľnosť, využite naše služby a my Vám nájdeme "PONUKU NA MIERU".

*** Servis od A po Z! Prevedieme Vás celým procesom, od prvej obhliadky až k prevodu nehnuteľnosti, zabezpečíme kompletný právny servis, ako aj najvýhodnejšie podmienky pre potrebné dofinancovanie.

Vaše hodnotenie ponuky

Pozícia realitnej ponuky

550.000,- €
Cena nehnuteľnosti 180.000,- € 1.500.000,- €
312 m²
Celková rozloha 80 m² 369 m²
290 m²
Úžitková plocha 80 m² 290 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha312 m²
Úžitková plocha290 m²
Počet izieb6
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Kúpeľňaáno
Vykurovanieáno
Terasaáno
Garážáno
Výťaháno
Parkovanieáno
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Bazénexteriérový
Klimatizáciaáno
Bezbariérový prístup áno
Oknáhliníkové
Orientáciajuhovýchodná

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-JH-304 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny