Nadštandardné bývanie v Rezidencii Machnáč

Prečítajte si viac o lokalite
Bratislava - Staré Mesto
Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Staré Mesto
Lokalita.: Bratislava - Staré Mesto
Ulica.: Drotárska cesta
61.54 m²
4
2
2
áno - 1 auto
nie
nie
áno
prenájom - 2-izbový byt - Novostavba
550,- €/mes. Energie:
150 € / mes
+150,00€ energie
Ponúknite vlastnú cenu

16625x zobrazená v zozname / 908x zobrazená detailne / 208x zobrazená detailne tento mesiac

RIVERS REAL ESTATE ponúka na prenájom jedinečný 2-izbový byt v bytovom dome Javor v Rezidencii Machnáč. Byt s úžitkovou plochou 61,54 m2 a priestranným balkónom o výmere 3,48 m2 sa nachádza na 2. poschodí. Byt je kompletne zariadený vkusným moderným zariadením. V priestrannej vstupnej predsieni sa nachádzajú šatníkové skrine. Z predsiene sa vstupuje do kúpeľne a toalety. Chodba plynule prechádza do do otvorenej dispozície obývacej časti s kuchyňou a jedálňou a tiež do spálne. Balkón je prístupný zo spálne aj z obývacej izby. Komfort bývania dopĺňa vlastné parkovacie státie v podzemnej garáži komplexu (za doplatok 50EUR/mesiac) ako aj pivnica 6,19 m2. Rezidencie MACHNÁČ sú tvorené šiestimi bytovými domami, ktorých architektúra odzrkadľuje moderné trendy v bývaní. Spájajú v sebe výhody komfortného mestského štýlu a pokojného života v súlade s prírodou. Pre rezidentov je k dispozícii privátny areál s množstvom zelene zaručujúci ideálne rodinné bývanie. Lokalita sa vyznačuje kompletnou občianskou vybavenosťou a výbornou dopravnou dostupnosťou ako do centra tak aj na diaľničný obchvat. Byt je voľný od 1. mája 2021. K cene budú pripočítané energie vo výške 150EUR/mesiac.

Ponuka má aj pôdorys

Zobraziť pôdorys

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny prenájmu 2-izbového bytu v Bratislave - Staré Mesto na ulici Drotárska cesta

Inzerovaný 2 izbový byt na ulici Drotárska cesta v Bratislave - Staré Mesto v cene 550,- €/mes. je o 530 € lacnejší ako je priemerná cena 2-izbového bytu v Bratislave - Staré Mesto. Rozloha je o 2 metre väčšia ako je priemerná rozloha 2-izbového bytu v Bratislave - Staré Mesto. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 48 dvojizbových bytov v Bratislave - Staré Mesto. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421.., uveďte číslo ponuky ZR-98...

Pozícia realitnej ponuky

550,- €/mes.
Cena nehnuteľnosti 550,- €/mes. 1.600,- €/mes.
71.21 m²
Celková rozloha 38 m² 150 m²
61.54 m²
Úžitková plocha 38 m² 90 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha71.21 m²
Úžitková plocha61.54 m²
Poschodie2
Počet poschodí4
Počet izieb2
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Plynnie
Kúpeľňavaňa
Vykurovaniespoločné – vlastná kotolňa
Balkónáno - 1
Lódžianie
Terasanie
Pivnicaáno
Garážáno - 1 auto
Výťaháno
Parkovanievnútorné
Postavené ztehla
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Krbnie
Klimatizáciaáno
Energetický certifikátB
Predzáhradkanie
Bezbariérový prístup áno
Oknáplastové
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-98787n ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Vývoj ceny