NADŠTANDARDNÝ 2-GENERAČNÝ RODINNÝ DOM (657 m2), Bratislava II.

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

360° VIRTUÁLNU PREHLIADKU NÁJDETE NA STRÁNKE NAŠEJ REALITNEJ KANCELÁRIE AXISREAL.SK

POPIS DOMU:
Realitná kancelária AXIS REAL ponúka na prenájomj NADŠTANDARDNÝ 2-GENERAČNÝ RODINNÝ DOM s KANCELÁRSKYM PRIESTOROM v NOVOSTAVBE (kolaudácia v roku 2003) v lokalite Bratislava II. Vrakuňa na ulici Malodunajská. Rodinný dom má celkovú podlahovú plochu 657 m2 a pozostáva zo štyroch nadzemných podlaží. Dom sa nachádza na peknom 1.432 m2 pozemku plnom zelene. Na pozemku je ALTÁNOK a BAZÉN.
Rodinný dom pozostáva zo suterénu, kde sa nachádzajú GARÁŽE s automatickou bránou (vhodné aj ako sklad, prípadne ľahká výroba), KANCEARSKE PRIESTORY (prípadne aj ako hosťovský 2-izbový byt), FITNESS a SAUNA. Na prízemí sa nachádza samostatný 3-izbový byt a veľká obývačka s kuchyňou, presklennou jedálňou a KRBOM. Na prvom poschodí sa nachádzajú šatníky, izby a kúpeľne. V podkroví domu je technická miestnosť a HERŇA.
Celkovo dom pozostáva z 10-ich izieb, 4 x kúpeľňa, 5 x WC, fitness, sauna, 2 x garáž, 3 x kuchyňa 2 x terasa a 4x šatník.

STAV DOMU:
Dom je NADŠTANDARDNE VYBAVENÝ. Dom je zateplený. V celom dome sú použité NADŠTANDARDNÉ MATERIÁLY, okná INTERNORM (drevene jadro + krycí plast), CENTRÁLNY VYSÁVAČ HUSKY, centrálna rekuperácia so zvlhčovačom, 2x krb (nerezové komíny), 3 okruhové kúrenie (steny + radiátory + podlahy), bezpečnostné dvere, bezpečnostné skla na prízemí, STENOVÉ CHLADENIE studňovou vodou (výborná tepelná pohoda + nízke náklady), dlažby: taliansky mramor + drevené dubové parkety, alarm, 3x vstup na pozemok branou (2x na diaľkové ovládanie, INTELIGENTNÁ ELEKTROINŠTALÁCIA NIKO, internetový rozvod do každej izby (RACK v podkroví), vyhrievane žľaby, vyhrievaný vstup do garáži.
Dom je KOMPLETNE ZARIADENÝ NÁBYTKOM A ELEKTROSPOTREBIČMI.

PLATBY:
Nájomné je 3.000,- EUR/mesiac + energie 400,- EUR/mesiac. V cene je internet a káblová televízia. Pri podpise nájomnej zmlouvy sa hradí nájomné za prvý mesiac nájmu a keucia vo výške jednomesačného nájmu (kaucia bude vrátená pri ukončei nájmu).
PROVÍZIU PRE REALITNÚ KANCELÁRIU NEPLATÍTE.
DOM JE VOĽNÝ OD APRÍLA 2022.

LOKALITA:
Dom sa nachádza v krásnej lokalite na brehu Malého Dunaja v tesnej blízkosti Vrakunského lesoparku. V okolí je veľa zelene a stromov. Pocit súkromia.
V blízkosti sa nachádza, škôlka, škola, obchod, pošta, zastávka MHD, rozľahlý Vrakunský lesopark, detské ihrisko a kompletná občianska vybavenosť

/ 2-GENERAČNÝ RODINNÝ DOM / PRENÁJOM / BRATISLAVA II. VRAKUŇA / MALODUNAJSKÁ ULICA / NADŠTANDARDNÝ / 657 m2 / POZEMOK 1.432 m2 / GARÁŽ / BAZÉN /

© Text a fotografie sú autorským dielom a vlastníctvom realitnej kancelárie Axis real.

Podobné realitné ponuky

Skvelý 12i dom 350m2 na podnikateľské/kancelárske účely, parkovanie
Prenájom 5.500,- €/mes.
Skvelý 12i dom 350m2 na podnikateľské/kancelárske účely, parkovanie

Skvelý 12i dom 350m2 na podnikateľské/kancelárske účely, parkovanieDispozícia:Úžitková rozloha 350m2; plocha pozemku 400m2; situovaný na dvoch podlažiach;Dom je prakticky rozdelený na dve hlavné časti; celkovo 12 samostatných miestností, samostatná...

Rodinný dom 350 m2 Bratislava - Vrakuňa / Podpriehradná
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Skvelý 12i dom 350m2 na podnikateľské/kancelárske účely, parkovanie 5.500,- €/mes. Rodinný dom 350 m2 Bratislava - Vrakuňa
Podpriehradná
prenájom